"LLP Bucharest" estimează o cifră de afaceri de 2,9 milioane euro în 2008

NI
Ziarul BURSA #Companii #IT / 8 ianuarie 2008

"LLP Bucharest" estimează o cifră de afaceri de 2,9 milioane euro în 2008

LLP Bucharest îşi propune pentru acest an să atingă o cifră de afaceri de 2,9 milioane euro, reprezentând o creştere cu peste 30% a cifrei de afaceri din 2007, a declarat ieri directorul general LLP Bucharest, Robert Komartin.

"Estimăm o cifră de afaceri pentru LLP Bucharest conformă cu previziunile de la sfârşitul primului semestru al anului trecut, şi anume de aproximativ 2,2 milioane euro. Aceasta reprezintă o creştere cu peste 50% faţă de cifra de afaceri obţinută în 2006. Pentru anul 2008, ne propunem o cifră de afaceri de 2,9 milioane euro, reprezentând o creştere cu peste 30% a cifrei de afaceri din 2007", a declarat directorul LLP Bucharest, Robert Komartin, citat de NewsIn.

LLP Bucharest a înregistrat o creştere organică de peste 50% în ultimii doi ani, devenind liderul pieţei de soluţii Microsoft Dynamics din România. LLP Bucharest şi-a extins competenţele pentru soluţiile Microsoft Dynamics NAV, fiind de asemenea unicul partener care a realizat localizări pentru Microsoft Dynamics AX. LLP Bucharest a realizat peste 100 de implementări de soluţii ERP în România.

Grupul LLP a deschis, începând cu luna decembrie 2007, două noi filiale în Belgia şi Luxemburg. Iniţial, cele două noi filiale din regiunea Benelux se vor focaliza pe gamele de produse Infor FMS SunSystems, Infor EAM. LLP Group are în prezent 185 de angajaţi în opt ţări şi a înregistrat o creştere de peste 10% în 2007.

Înfiinţat în 1992 la Praga, grupul LLP furnizează servicii de consultanţă şi software companiilor locale şi internaţionale din Centrul şi Estul Europei şi dincolo de această regiune. În afara filialei din Bucureşti, grupul LLP are echipe de consultanţă şi implementare la Praga, Bratislava, Budapesta, Sofia şi Zagreb

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

02 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9024
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4632
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9026
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4966
Gram de aur (XAU)Gram de aur280.1298

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro