LSEG sărbătoreşte cinci ani în România

Companii / 6 decembrie 2022

LSEG sărbătoreşte cinci ani în România

LSEG (London Stock Exchange Group) România sărbătoreşte cinci ani de investiţii în România la Centrul său de Tehnologie din Bucureşti, conform unui comunicat remis redacţiei. LSEG are acum 600 de angajaţi în Bucureşti având în continuare planuri de creştere pentru următorul an. Echipa din Bucureşti dezvoltă soluţii software pentru pieţele financiare globale.

Potrivit sursei citate, de-a lungul timpului, LSEG România s-a implicat activ în susţinerea comunităţii locale prin crearea de oportunităţi în educaţie, angajare şi dezvoltare personală. Anul acesta, LSEG a contribuit atât în comunitatea locală prin sprijinirea tinerilor din medii defavorizate, cât şi în renovarea unei şcoli din Hamcearca şi renovarea unui laborator de IT pentru elevi. Împreună cu British Embassy Bucharest, LSEG România a făcut paşi importanţi în educarea copiilor în diversitate, incluziune, şi nu numai.

LSEG România continuă să crească şi să susţină dezvoltarea echipei locale de specialisti, menţinându-şi promisiunea de a investi în comunitatea locală. Prin achiziţiile Refinitiv în 2021 şi TORA în 2022, LSEG România creşte oportunităţile pentru specialiştii din industria IT într-o varietate de tehnologii şi servicii bazate pe date care deservesc cele trei divizii ale companiei: Data & Analytics, Pieţele de capital şi Post Trade, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
cautavocat.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9036
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5570
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9186
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4789
Gram de aur (XAU)Gram de aur274.4439

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro