Marcel Boloş s-a consultat cu primarii şi preşedinţii de consilii judeţene, pentru pregătirea bugetului

S.B.
Politică / 11 decembrie 2023

Marcel Boloş s-a consultat cu primarii şi preşedinţii de consilii judeţene, pentru pregătirea bugetului

Reprezentanţii Ministerului Finanţelor au avut, luni, consultări cu primarii şi preşedinţii de consilii judeţene, în vederea elaborării bugetului pentru anul 2024. Ministrul Marcel Boloş a apreciat discuţia şi a precizat că a vrut să obţină "perspective relevante şi informaţii concrete pentru formularea unei strategii bugetare echitabile", informează news.ro.

"În contexul procesului de elaborare a bugetului pentru anul 2024, Ministerul Finanţelor a desfăşurat astăzi consultări cu reprezentanţi au structurilor asociative ale administraţiei publice locale", anunţă, luni seară, Ministerul Finanţelor.

Ministrul Marcel Boloş a precizat că doreşte realizarea unei strategii bugetare echitabile.

"Din dorinţa de a ne asigura că bugetul pentru anul următor reflectă nevoile şi priorităţile diverse ale comunităţilor noastre, am considerat esenţială implicarea directă a autorităţilor locale. Prin urmare, cu sprijinul acestor asociaţii, vrem să ne asigurăm că obţinem perspective relevante şi informaţii concrete pentru formularea unei strategii bugetare echitabile. În cadrul întâlnirii cu reprezentanţii autorităţilor locale, am abordat o gamă largă de subiecte, incluzând investiţiile locale, programe de dezvoltare, infrastructură, educaţie şi sănătate. Obiectivul principal este să protejăm investiţiile din bani europeni, dar şi să alocăm fonduri pentru programele prin Anghel Saligny şi CNI", a explicat ministrul Marcel Boloş.

Întâlnirea ministrul Finanţelor şi a echipei sale a avut loc cu reprezentanţii Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România, Asociaţiei Municipiilor din România, Asociaţiei Oraşelor din România şi Asociaţiei Comunelor din România.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cred ca nu e nici un secret ca ministere si sindicate ,Consilii judetene si primarii ...toti ordonatorii de credite foloseau aceasta strategie ruigbistica de asalt asupra ministrilor de finante anteriori ca sa ...obtina fonduri

    (utilizate sub optim sau chiar mai rau ). Prin aceasta cooperare preventiva intre d Bolos si d Caciu inteleg ca s a gasit o solutie sa stavileasca avantul risipei generalizate pe justificarea ca ....se pierd banii de la buget .

    Exact succesul acesta comun administratii sindicate etc in a obtine bani prin presiuni pe ministrul de finante si in criza de timp se agravase ,an de an datoria publica si deficitul bugetar ! Deci d Bolos a facut foarte bine ca a ramas pe pozitie si nu a cedat cererilor patetice ,pentru ca ulterior (in 2024) veneau alte cereri ,tot patetice si chiar imperative ,ca e an electoral . Sarbatori fericite d Bolos si d Caciu ,elicitari ! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

unbr.ro
danescu.ro
arsc.ro
raobooks.com
heidi-chocolate.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

28 Feb. 2024
Euro (EUR)Euro4.9700
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2225
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8118
Gram de aur (XAU)Gram de aur299.4697

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
hipo.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb