Abonament gratuit

MARCEL CIOLACU:"PNL nu a fost în stare să folosească resursele europene puse la dispoziţie încă de la începutul crizei generate de COVID-19."

A.D.
Politică /

"PNL nu a fost în stare să folosească resursele europene puse la dispoziţie încă de la începutul crizei generate de COVID-19."

Guvernarea PNL nu a fost în stare să folosească resursele europene de la începutul crizei generate de COVID-19, scrie Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook, anunţă G4media.ro.

"Comisia Europeană a propus astăzi un plan ambiţios de relansare economică pentru Uniunea Europeană la care familia social-democrată europeană a contribuit semnificativ. Din păcate, în ultimele luni, guvernarea PNL nu a fost în stare să folosească resursele europene puse la dispoziţie încă de la începutul crizei generate de COVID-19. Au fost miliarde de euro pe care România i-a pierdut din cauza incompetenţei, aroganţei şi autosuficienţei miniştrilor liberali", a scris Ciolacu.

UE a propus, în acest context, un plan pentru toate statele membre, doar că PNL nu este în stare să prezinte nici măcar un pachet minimal de măsuri concrete pentru repornirea economiei naţionale, a mai spus şeful PSD Cluj, adăugând că singurul program - IMM Invest "a eşuat încă din start".

"Solicit, în numele Partidului Social Democrat, ca actualul Guvern să vină în faţa Parlamentului cu un plan serios de revenire economică care să prevadă folosirea adecvată a banilor europeni. Dacă PNL ar fi fost preocupat să atragă banii europeni şi nu să dea tunuri prin firmele de casă, poate că astăzi n-am fi avut sute de mii de şomeri, zeci de mii de firme închise, o explozie a preţurilor şi o prăbuşire a nivelului de trai", citează sursa din Marcel Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Întrebați-O pe Crețu cum a implementat fonduri UE.

    ... astia-s asa de prosti ca nici sa fure cum trebuie nu-s in stare. Ehei, sa fi fost noi, pesedistii, la butoane... mama, mama...

    l-am citit si m-am lamurit ca Ciolacu e turmentat si pana se rezeste s-ar putea sa nu mai fie sef la psd.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie