Mentor Group din Cipru vrea să investească 75 milioane de euro pe piaţa imobiliară locală

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 4 martie 2015

Mentor Group din Cipru vrea să investească 75 milioane de euro pe piaţa imobiliară locală

Grupul Mentor Group Holdings are în plan să investească 75 de milioane de euro, în acest an, pe piaţa imobiliară de la noi, pentru dezvoltarea unor proiecte imobiliare şi pentru soluţii de creditare pentru posibilii clienţi, potrivit unui comunicat al companiei.

Investiţia va fi realizată prin intermediul diviziei imobiliare Mentor Group Investments, conform Mediafax.

Începerea activităţii imobiliare pe plan local se datorează creşterii interesului acţionarilor şi fondurilor străine partenere în alocarea investiţiilor pentru unele dezvoltări imobiliare.

Reprezentanţii companiei arată că piaţa imobiliară de la noi nu este complet stabilă şi încă e vulnerabilă la schimbări, afectând disponibilitatea resurselor financiare pentru proiecte imobiliare, conform sursei amintite.

Aceştia au menţionat că bugetul pentru acest an va fi folosit pentru dezvoltarea unor proiecte şi soluţii de creditare pentru clienţi şi investiţii selectate cu atenţie.

Alon Peled, preşedintele grupului, a declarat: "Piaţa imobiliară românească a fost considerată întotdeauna încărcată de potenţial.

Din păcate, în ultimii cinci ani, situaţia financiară instabilă ne-a condus către o concentrare mai mare pe ţările învecinate. Cu toate acestea, am identificat o tendinţă pozitivă atât din punctul de vedere al profiturilor, cât şi al nevoilor în creştere ale companiilor locale prin dezvoltări imobiliare comerciale. Aceasta ne-a condus la dezvoltarea unui produs ce oferă o structură specială de finanţare şi de credit cu un proces specific de rambursare până când clientul intră în posesia bunului".

Comunicatul mai arată că Mentor Group intenţionează să colaboreze, în conceptul «built to suit», cu companii cu un venit stabil şi care pot sprijini o investiţie pe termen lung în activitatea lor.

Mentor Group Investment este o companie imobiliară, de management şi dezvoltare, subsidiară a grupului de companii Mentor Group Holdings cu investiţii în domenii precum infrastructură, energie, managementul deşeurilor, reciclare şi altele.

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

16 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8831
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8176
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0705
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7936
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.0848

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro