MICHAEL SNYDER: "Suntem martorii Apocalipsei"

Sabin S. Brandiburu
Ziarul BURSA #Internaţional / 15 noiembrie 2022

Ilustraţie de MAKE

Ilustraţie de MAKE

Jurnalistul şi autorul Michael Snyder afirmă, în noua sa carte, că ne aflăm în "Timpurile Sfârşitului" şi că suntem martorii Apocalipsei, exprimându-şi convingerea că urmează a Doua Venire a lui Iisus.

Conform acestuia, Apocalipsa începe prin război şi criză economică, iar situaţia actuală globală nu este altceva decât etapa premergătoare a celei de-a Doua Veniri.

Într-un interviu acordat USA­Watchdog, Michael Snyder a spus: "Cred că trăim la sfârşitul unei ere. Cred că Iisus se va întoarce curând. Biblia descrie Sfârşitul Timpurilor, timpul înainte ca Iisus să se întoarcă, ca fiind cel mai haotic din toată istoria omenirii. De fapt, Iisus ne-a spus că nu a mai existat niciodată un timp ca acesta înainte şi că nu va mai fi niciodată un timp ca acesta. Lucrurile se vor înrăutăţi în cele din urmă atât de mult încât vor fi cele mai rele vremuri din toată istoria omenirii. De asemenea, cred că va fi cel mai bun moment pentru poporul lui Dumnezeu. Nu există altă perioadă în istoria omenirii pe care aş fi preferat să o trăiesc decât acum... Dumnezeu te-a pus aici, dacă te uiţi, pentru un motiv. Dumnezeu te-a pus aici cu un scop, un destin şi o slujbă pe care să o faci. Dacă înţelegi asta, vei fi cu adevărat entuziasmat de viitor, chiar dacă lucrurile vor fi haotice şi sălbatice. Iisus a spus că, înainte de întoarcerea sa, vor fi războaie şi zvonuri de războaie"

"Suntem martorii Apocalipsei"

Cotropirea şi războiul, primii Călăreţi ai Apocalipsei

"Şi am văzut când Mielul a deschis pe cea dintâi din cele şapte peceţi, şi am auzit pe una din cele patru fiinţe zicând cu glas ca de tunet: «Vino şi vezi»; Şi m-am uitat şi iată un cal alb şi cel care şedea pe el avea un arc; şi i s-a dat lui cunună şi a pornit ca un biruitor ca să biruiască; şi când a deschis pecetea a doua am auzit, zicând, pe a doua fiinţă: «Vino şi vezi!»; şi a ieşit alt cal, roşu ca focul; şi celui ce şedea pe el i s-a dat să ia pacea de pe pământ, ca oamenii să se junghie între ei; şi o sabie mare i s-a dat". - Apocalipsa 6 : 1-4

Michael Snyder susţine că, în urmă cu câţiva ani, a "prezis" un război cu Rusia, deşi la acea vreme lumea nici nu s-ar fi gândit la un astfel de conflict şi susţine că ne apropiem cu paşi repezi de un război nuclear.

"Acum câţiva ani am scris o carte şi am spus că va fi un război cu Rusia. La acea vreme, nimeni nu se gândea la un război cu Rusia. Oamenii mi-au spus - «Michael, eşti nebun!». Desigur, acum avem un război cu Rusia. . . . Ne apropiem periculos de un conflict nuclear".

Războiul din Ucraina

Anul 2022 a fost marcat, încă din luna februarie, de invazia Rusiei în Ucraina şi de izbucnirea războiului pentru controlul Donbasului, Crimeei şi al Doneţkului.

În data de 24 februarie, preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat începerea unei "operaţiuni speciale de denazificare a Ucrainei", acţiune ce a dus la escaladarea conflictului într-un război deschis şi care a mobilizat liderii occidentali să sancţioneze Rusia atât economic, cât şi social.

Încă din prima zi trupele ruseşti s-au confruntat cu o rezistenţă neaşteptată din partea ucrainenilor, dar şi cu o atitudine fermă a liderilor occidentali, care, pentru a evita creşterea conflictului, au ales să nu acţioneze militar împotriva Rusiei, ci să aplice sancţiuni acesteia, dar şi să suplimenteze rezistenţa ucraineană cu armament, provizii medicale şi alimentare precum şi cu tehnică de logistică.

La data de 14 noiembrie, în a 264-a zi de război, Rusia se pregăteşte să reintroducă pregătirea militară în şcoli, începând cu septembrie 2023, conform Al Jazeera. Acest lucru denotă faptul că, în ciuda pierderilor suferite şi a eşecurilor pe câmpul de luptă, Vladimir Putin nu va renunţa la conflictul din Ucraina.

Recent, trupele ruseşti s-au retras din Herson. De la panouri de propagandă tencuite în tot oraşul, până la discursuri înflăcărate ale oficialilor ruşi, mantra repetată în mare parte a anului a fost aceeaşi: "Rusia este aici pentru totdeauna". Cu toate acestea, declaraţiile respective sunt acum un subiect de glumă, după ce zeci de mii de militari ruşi s-au retras joi, 10 noiembrie, din capitala regiunii omonime. În prezent, Herson este ocupat de trupele ucrainene care au luptat pentru eliberarea oraşului.

Conform Al Jazeera, retragerea Rusiei din cel mai mare centru urban pe care l-a capturat de când a invadat Ucraina marchează o schimbare majoră în direcţia războiului şi dă un impuls economiei ucrainene afectate de război, dar, mai presus de atât, pătează imaginea Moscovei şi subminează imaginea de "inamic invincibil" pe care Kremlinul a încercat să o afişeze.

Conflicte recurente pe întreaga planetă

Pe lângă războiul din Ucraina, Michael Snyder a atras atenţia şi asupra războaielor care mocnesc în lume sau a unor posibile conflicte pe glob, precum un posibil război cu China, războiul dintre Coreea de Sud şi Coreea de Nord, dintre Israel şi Iran şi alte zone mistuite de conflict, făcând aluzie la o posibilă apariţie a unui nou război mondial.

Coreea de Nord şi Coreea de Sud împărtăşesc o limbă şi o cultură tradiţională, dar din punct de vedere politic istoria lor modernă este una de conflict şi diviziune. La aproape 70 de ani de la sfârşitul războiului din Coreea, cele două ţări rămân împărţite pe aceleaşi linii de zone demilitarizate - o fâşie de pământ de 4 kilometri lăţime şi 249 kilometri lungime centrată pe "satul de armistiţiu" din Panmunjom. Zona a fost scena unor încălcări ocazionale, dar este probabil cel mai bine cunoscută pentru cabanele sale albastre ale ONU, unde cele două părţi s-au întâlnit în mod tradiţional pentru discuţii, potrivit The Guardian.

Recent, însă, relaţiile dintre Coreea de Nord şi Coreea de Sud au devenit tot mai tensionate, după ce, în ciuda avertismentelor altor ţări, liderul de la Phenian, Kim Jong-Un, a efectuat mai multe teste ale unor rachete balistice intercontinentale cu potenţial nuclear. Anul acesta, liderul nord-coreean a ordonat peste 20 de teste, multe dintre rachete ajungând în Marea Japoniei.

De asemenea, tensiunile dintre Iran şi Israel continuă să crească şi, în condiţiile în care acordul nuclear dintre Teheran şi Occident pare din ce în ce mai puţin probabil să fie restabilit, o escaladare suplimentară ar putea fi o posibilitate, sunt de părere analiştii Al Jazeera.

În vara acestui an, cinci iranieni, care ar fi fost însărcinaţi cu asasinarea unui fost diplomat israelian şi a altor cetăţeni israelieni în Turcia, au fost arestaţi de o unitate specială turcă la Istanbul, deşi Iranul a negat orice implicare. În acelaşi timp, Iranul a arestat ceea ce spunea că este o celulă Mossad suspectată că a încercat să comită atacuri asupra unor puncte cheie din ţară. Între timp, Iranul şi Statele Unite continuă să facă schimb de acuzaţii cu privire la cine este vinovat pentru blocajul negocierilor privind acordul nuclear. Totuşi, în ciuda faptului că Israelul nu a recunoscut niciodată vreun atac asupra Iranului, au existat voci care au acuzat liderii israelieni că s-au angajat într-un război în umbră cu Iranul, în principal pentru a încetini programul nuclear.

"Suntem martorii Apocalipsei"

Foametea şi Moartea le urmează îndeaproape

"Şi când a deschis pecetea a treia, am auzit pe a treia fiinţă, zicând: «Vino şi vezi!» Şi m-am uitat şi iată un cal negru şi cel care şedea pe el avea un cântar în mâna lui; Şi am auzit, în mijlocul celor patru fiinţe, ca un glas care zicea: «Măsura de grâu un dinar şi trei măsuri de orz un dinar». Dar de untdelemn şi de vin să nu te atingi; Şi când a deschis pecetea a patra, am auzit glasul fiinţei a patra, zicând: «Vino şi vezi!»; Şi m-am uitat şi iată un cal galben-vânăt şi numele celui ce şedea pe el era: Moartea; şi iadul se ţinea după el; şi li s-a dat lor putere peste a patra parte a pământului, ca să ucidă cu sabie şi cu foamete, şi cu moarte şi cu fiarele de pe pământ". - Apocalipsa 6 : 5-8

Pe lângă subiectul războaielor de pe glob, Snyder a făcut referire şi la foametea din Biblie, corelând evenimentele din prezent cu profeţiile Apocalipsei, precum foametea, seceta, incendiile de vegetaţie şi canicula excesivă.

"Au fost secete în diferite perioade în trecut. Asistăm la secete uriaşe care afectează producţia agricolă în toată emisfera nordică. Între timp, în Ucraina, coşul de pâine al lumii, am văzut produse agricole restricţionate din cauza războiului cu Rusia. Avem această furtună perfectă pentru producţia agricolă. Între timp, avem o criză energetică care este mai gravă decât am văzut-o vreodată oricare dintre noi. Continuă să se înrăutăţească. Preţul gazelor naturale a luat-o razna din cauza acestui război dintre Rusia şi NATO. Acum, două treimi din toată producţia de îngrăşăminte au fost deja oprite în Europa din cauza preţului gazelor naturale şi asta va afecta producţia agricolă anul viitor. Oamenii trebuie să realizeze că, dacă nu am putea folosi deloc îngrăşământ, am reduce aproape jumătate din producţia de hrană necesară lumii. Jumătate din lume ar muri instantaneu de foame dacă nu ar fi folosit îngrăşământ. Deci, situaţia cu care ne confruntăm este o penurie mare de alimente la nivel mondial în 2023. . . . Va fi şi mai rău chiar şi dincolo de asta. Aceste lucruri se vor intensifica", spune Michael Snyder.

În prezent, situaţia agricolă actuală, puternic afectată de criza energetică pe care a cauzat-o războiul din Ucraina, confirmă spusele lui Snyder.

Criza energetică a Europei, care a fost declanşată în principal de invazia Ucrainei de către Rusia şi de reducerea ulterioară de către preşedintele Putin a fluxurilor de gaze naturale către UE, se transformă rapid într-o criză alimentară. În condiţiile în care costurile de menţinere a operaţiunilor lor scapă de sub control, mulţi fermieri sunt forţaţi să reducă producţia. Situaţia este deosebit de gravă, pe fondul penuriei globale de alimente şi după o vară de secetă devastatoare care a adus deja sectorul agricol în genunchi, potrivit analiştilor New Europe.

În aceste circumstanţe, este clar că industria agricolă europeană esenţială are nevoie urgentă de un sprijin mai mare.

Potrivit New Europe, în primul rând factorii de decizie din UE ar trebui să înceapă prin a reevalua iniţiativele planificate înainte de război şi consecinţele care au urmat, deoarece aderarea cu încăpăţânare la ţinte arbitrare ar putea avea un impact dăunător asupra unei industrii deja în dificultate. Etichetarea front-of-pack (FOP), restricţiile privind pesticidele şi obiectivele ecologice ar trebui să fie luate în considerare din nou, în timp ce este, de asemenea, imperativ ca sectorul agroalimentar să fie pus în prim-plan atunci când politicienii trebuie să ia decizii dificile cu privire la raţionalizarea gazelor în perioada premergătoare a unei ierni de rău augur.

2022 pare a fi un sezon dificil pentru sectorul agricol european. Cea mai dură lovitură fiind primită la începutul lunii octombrie, după ce Kremlinul a confirmat că va întrerupe fluxurile de gaze de-a lungul conductei sale Nord Stream 1 pe termen nelimitat, în faţa sancţiunilor europene.

Sectorul îngrăşămintelor a fost, de asemenea, puternic afectat, deoarece costurile sale de producţie sunt strâns legate de preţul gazelor naturale şi, prin urmare, au crescut dramatic în ultimele luni. Datorită acestei presiuni economice severe, aproximativ 70% din capacitatea europeană de îngrăşăminte este subminată, fapt care ar putea avea un impact dezastruos asupra randamentelor culturilor.

Asociaţia Internaţională a Îngrăşămintelor (IFA) a estimat că războiul ar putea înregistra o reducere a producţiei globale de porumb, orez, soia şi alb cu aproximativ 2%. În Europa, acest lucru se datorează unor perioade prelungite de secetă în peste jumătate din statele membre UE în această vară, ceea ce înseamnă că producţia brută de cereale a blocului este de aşteptat să scadă cu 4% faţă de media pe cinci ani. Randamentul seminţelor de floarea soarelui ar putea scădea cu 12%, în timp ce porumbul este în pericol de scădere cu 16%.

"Şi al patrulea înger a vărsat cupa lui în soare şi i s-a dat să dogorească pe oameni cu focul lui. Şi oamenii au fost dogoriţi cu mare arşiţă şi au hulit numele lui Dumnezeu [...] Şi al şaselea înger a vărsat cupa lui în râul cel mare Eufrat şi apele lui au secat, ca să fie gătită calea împăraţilor de la Răsăritul Soarelui". - Apocalipsa 16 : 8-9, 12"

Criza economică, al cincelea Călăreţ al Apocalipsei

"Cei ce vor să se îmbogăţească, dimpotrivă, cad în ispită şi în cursă şi în multe pofte nebuneşti şi vătămătoare, ca unele care cufundă pe oameni în ruină şi în pierzare. Căci iubirea de argint este rădăcina tuturor relelor şi cei ce au poftit-o cu înfocare au rătăcit de la credinţă şi s-au străpuns cu multe dureri." - Epistola întâia către Timotei a Sfântului Apostol Pavel 6 : 9-10

În ceea ce priveşte economia, Snyder crede că Fed va continua să crească dobânzile, iar piaţa imobiliară se va reduce şi mai mult odată cu economia.

Snyder prezice: "Nu cred că aşa-numitul pivot este aproape. . . . Cred că vor continua să crească dobânzile deocamdată şi asta este o veste foarte proastă pentru imobiliare şi pentru economie, deoarece economia este deja zdrobită chiar acum. Asistăm deja la o încetinire masivă în întreaga economie.Cred că Rezerva Federală este hotărâtă să reducă inflaţia, dar în cele din urmă vor fi forţate să pivoteze cândva în 2023".

"Practic, ne confruntăm cu prăbuşirea tuturor lucurilor. Asistăm deja la extincţii în masă pe tot globul. Un studiu a arătat că 32.000 de specii au scăzut cu 69% în ultimii 50 de ani. Aşadar, asistăm deja la extincţii în masă, iar acestea se vor accelera în anii următori. Dezastrele naturale, războaiele şi zvonurile despre războaie, bolile şi toate lucrurile despre care am vorbit se vor combina şi vor crea această «furtună perfecta». Oamenii îşi vor vedea vieţile prăbuşindu-se. Vieţile lor, carierele, ceea ce şi-au planificat pentru viitorul lor, vieţile lor se vor prăbuşi. Oamenii se vor cufunda în depresie şi disperare şi nu vor vedea nicio speranţă. Societatea se va ruina peste tot în jurul lor şi nu vor vedea nicio speranţă pentru viitor. Dacă vrei speranţă pentru viitor, ai nevoie de Dumnezeu. Ai nevoie de Iisus Hristos, nu doar pentru a te ajuta să treci prin ceea ce ne confruntăm. Am citit cartea şi în final câştigăm. Ajungem să fim cu Iisus pentru toată veşnicia şi asta este o perioadă foarte lungă. Acesta este cel mai important lucru dincolo de pregătirea fizică" adaugă acesta.

Activitatea economică globală se confruntă cu o încetinire amplă şi mai bruscă decât se aştepta, cu o inflaţie mai mare decât cea observată în câteva decenii. Criza costului vieţii, înăsprirea condiţiilor financiare în majoritatea regiunilor, invazia Ucrainei de către Rusia şi pandemia persistentă de COVID-19, toate influenţează foarte mult perspectiva. Se estimează că creşterea globală va încetini de la 6,0% în 2021 la 3,2% în 2022 şi 2,7% în 2023. Acesta este cel mai slab profil de creştere din 2001, cu excepţia crizei financiare globale şi a fazei acute a pandemiei de COVID-19, potrivit analiştilor Fondului Monetar Internaţional.

Conform FMI, se estimează că inflaţia globală va creşte de la 4,7% în 2021 la 8,8% în 2022, dar va scădea la 6,5% în 2023 şi la 4,1% până în 2024. Politica monetară ar trebui să menţină cursul pentru a restabili stabilitatea preţurilor, iar politica fiscală ar trebui să urmărească atenuarea presiunile legate de costul vieţii, menţinând în acelaşi timp o poziţie suficient de strictă, aliniată cu politica monetară. Reformele structurale pot sprijini în continuare lupta împotriva inflaţiei prin îmbunătăţirea productivităţii şi reducerea constrângerilor de aprovizionare, în timp ce cooperarea multilaterală este necesară pentru accelerarea tranziţiei la energia verde şi prevenirea fragmentării.

De asemenea, potrivit Forumul Economic Mondial, pe măsură ce costul ridicat al vieţii reverberează în întreaga lume, economiştii-şefi sunt de acord că salariile nu vor reuşi să ţină pasul cu creşterea preţurilor în 2022 şi 2023. Aproape 90% dintre economişti se aşteaptă ca salariile reale să scadă în economiile cu venituri mici în acea perioadă, iar 80% dintre ei consideră că salariile reale vor scădea şi în economiile cu venituri mari. Odată cu slăbirea puterii de cumpărare a gospodăriilor, majoritatea economiştilor-şefi se aşteaptă ca nivelul sărăciei în ţările cu venituri mici să crească, comparativ cu 60% în ţările cu venituri mari.

"Inegalitatea tot mai mare între ţări şi în interiorul lor este moştenirea continuă a COVID, a războiului şi a acţiunilor politice necoordonate. Odată cu creşterea inflaţiei şi scăderea salariilor reale, criza globală a costului vieţii îi loveşte cel mai puternic pe cei mai vulnerabili. Întrucât factorii de decizie îşi propun să controleze inflaţia minimizând în acelaşi timp impactul asupra creşterii economice, ei vor trebui să asigure sprijin specific celor care au cel mai mult nevoie de el. Miza nu ar putea fi mai mare", spunea Saadia Zahidi, Managing Director la Forumul Economic Mondial, într-un articol publicat pe site-ul oficial, la finalul lunii septembrie.

În încheiere, Snyder spune: "Iisus ne-a avertizat despre toate aceste lucruri în avans, astfel încât să nu ne fie frică. Putem privi înainte cu curaj. Da, se vor întâmpla lucruri rele, dar atunci când vremurile sunt cele mai întunecate, este nevoie de cei mai mari eroi. În anii care vin, ai şansa să fii o lumină şi să faci diferenţa. Dacă ai vrut să trăieşti în vremurile biblice, vei avea această oportunitate. Veţi avea şansa de a face o cantitate imensă de bine în această lume dacă înţelegeţi ce se întâmplă şi fiţi pregătiţi dinainte dacă profitaţi de acest lucru, că vă ridicaţi şi să fiţi oamenii pentru care Dumnezeu v-a creat".

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. Delir.

    > Între timp, în Ucraina, coşul de pâine al lumii 

    Cautati pe wikipedia 'List of countries by wheat exports'. Rusia exporta in 2020 37M tone de grau, SUA si Canada cate 26M tone, Franta 19M si abia apoi Ucraina 18M. 

    Maine aflam ca in restul Europei nici nu creste graul. Bine ca inca se mai gaseste faina. 

    Se vede faptul ca individul asta n-are nici o treaba cu textele Sfintei Scripturi, facand confuzie intre 2 evenimente total diferite: Apocalipsa si A Doua Venire a Mantuitorului ! Apocalipsa este perioada descrisa in Biblie cuprinsa intre cataclismele si molimele premergatoare venirii lui antihrist, si domnia cumplita de fix 3 ani si jumatate a acestuia, curmata de uciderea lui instantanee de catre suflarea lui Hristos! Legat de inceputurile Apocalipsei, Snyder are dreptate, pt ca in opinia multor teologi, ea se pare ca a inceput! In schimb, A Doua Venire a Mantuitorului este evenimentul primordial pt Omenire(alaturi de Nastere si de Inviere), pt ca atunci va avea loc invierea mortilor, iar Hristos va face Judecata tuturor, hotarandu-le soarta: Rai sau Iad pe vesnicie! Iar dupa cum ne spune insusi Hristos: "de ziua şi de ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl"!

    1. Avand in vedere ca nimeni nu stie si ca trebuie sa facem bine pentru ca nu stim cand vine sfarsitul fiecaruia, nici macar nu ar trebui sa bagam in seama aburelile astea. Ca sa nu ajungem ca intr-o pilda sa "nu avem om" care sa ne ajute sunt doua solutii: ori familie mare, ori inima mare sa ajutam pe cei multi ce vor avea nevoie. Cu cat sustinem mai multi oameni cu atat cresc sansele sa ne ajute cineva. Daca mai credem si in Iisus, avem ajutorul suprem, daca nu speram la al celor pe care i-am sustinut. Recomand sa nu ne speriem ca cei ce inchid productii alimentare sau din lantul acesta. Sa facem ca cei ce mentin productii de cola si tutun. Ne facem treaba, daca se poate productiva. Orice credit pentru productia de alimente va fi mai ieftin decat foamea. Va fi greu dar trebuie sa muncim pamantul. Sau vreti sa spuneti ca preferati sa beti cola?

    Propagandă

    1. Sigur ca da. Si poza unui morph dintre Biden si Borrell arata adevarul "gradinii" UE care este de fapt un iad guvernat de terorism medical, cenzura si imperialism.

      Poza este evident a lui Putin in faza de zombi - terorism medical, cenzura si imperialism. Se adauga crime, propaganda si minciuni. Toate astea, peste un razboi de cucerire de teritorii.

    O introducere in context este utila. USA­Watchdog este un canal online care functioneaza pe serverele video non-youtube pentru ca a gazduit de-a lungul timpului personaje care vorbeau despre nano-tehnologia din vaccinuri, despre cum nano-cipurile din vaccin se unesc si creeaza structuri semiconductoare, despre transumanismul din vaccinuri, etc.

    Adica, pe scurt, este un canal pentru psihopati si purtatorii de coifuri de staniol.

    Habar nu am cine este acest Snyder, dar cumva tonul pare tipic pentru audienta USA­Watchdog. 

    Apocalipsa este aici, insa nu o vezi cand stai in "gradina" promovata de Goe-Borrell.

    Toate semnele indica faptul ca UE / CE si spatiul NATO sunt ingredientele iadului. Cenzura opiniilor in online-ul "gradinii" este fara precedent dar, in acelasi timp, raportul de securitate al Orange arata ca SUA, Romania, UK sunt de foarte departe principalele surse de atacuri cibernetice ale planetei, peste 80%. 

    Expansiunea NATO care si-a scris in ch artere ca are o misiune anti-rusa si anti-chineza, este metafora calaretilor cruciati care au macelarit Orientul. 

    Biden si instrumentul pro-american Ursula (asa zice Politico, ca madame Ursula joaca mai mult cu americanii). Iata ce scria chiar Foreign Policy despre Ursula. 

    "But it would be a mistake to blame von der Leyen without understanding the broader failures that installed a person with a middling record in such a powerful position in the first place. The ultimate problem with von der Leyen is not that she bungled Europe’s vaccine rollout. It’s that she obtained her position through a kind of incestuous, image-obsessed politics that made bungling an inevitability. 

    Although it would be foolhardy to think von der Leyen could have achieved everything she has without political talents of her own, it’s also important to recognize she has always been granted a kind of privilege that far surpasses the parochial advantages accorded to average Germans. Von der Leyen’s family tree traces a legacy of power and brutality, incorporating not only some of Germany’s most significant Nazis but also some of Britain’s largest slave traders and, through marriage, some of the United States’ largest slave owners. Von der Leyen is descended directly fr om James Ladson, who owned more than 200 slaves when the Civil War broke out. 

    She enrolled at the London School of Economics under the name Rose Ladson. Few people at the time were as conscious of the lingering legacies of slavery as we have now become, but her choice to assume the name of her slave-holding ancestors was an indication nevertheless about her comfort with unchallenged and inherited privilege. 

    The Gorch Fock, a sailing ship—with sails!—the German Navy used for training was docked for repairs in 2015, briefly before von der Leyen assumed office. The estimated cost was $11.6 million. When she left office in 2019, the estimated cost of repairing the training vessel had risen to $163 million. The mission-critical components of von der Leyen’s armament expenditures fared even worse. In 2017, according to N-TV, 97 new weapons systems were delivered to the Bundeswehr. Only 38 were functional. 

    Furthermore, von der Leyen and Suder de leted cell phone data and censored documents in ways that raised the suspicions of experts. Their evasions were so extreme that Tobias Lindner, who is the Green Party’s defense expert in the Bundestag, asked prosecutors to investigate von der Leyen for potential criminal wrongdoing. “It goes beyond a political dispute,” Lindner told the Süddeutsche Zeitung in 2019. “She’s made clearing up the case much more difficult and might be criminally liable.”" 

    are dreptate

    Am urmarit interviul in care vorbea tipul asta. Articolul explica f bine ce a zis Snyder

    Sfanta Rusie va sfarsi supusa Fiarei sino-occidentale.

    1. Rusia este cu atat mai sfanta cu cat omoara mai multi oameni.

      ca de obicei.

    De fiecare data cand se intra in cicluri de inflatie "comoditati /mancare" incep razboaie pe glob!

    Natiile se vor lupta pentru resurse pret si retele de distributie! 

    In deflatii natiile stau linistite caci este belsug pentru toti, retelele sunt stabilite, capacitatile functioneaza in parametrii normali si oamenii sunt productivi. 

    s c cret 

    1. Rusia si restul lumii castiga, NATO pierde si pentru tarile NATO incepe apocalipsa destrabalarii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9749
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6601
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3012
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină6.0080
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.7964

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
thediplomat.ro
targuldeturism.ro
fleetconference.ro
gustulitaliei.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb