Microsoft reface de la zero aplicaţia Teams

S.B.
Companii / 28 martie

Microsoft reface de la zero aplicaţia Teams

O nouă iteraţie a aplicaţiei de comunicare Teams vine să repare faima negativă a soluţiei vândute de Microsoft cu un spor semnificativ de performanţă şi un consum mult redus de resurse, informează news.ro.

Microsoft lansează o nouă versiune a aplicaţiei Teams pe care spune că a refăcut-o de la zero. Recunoscută tocmai pentru faptul că era greoaie şi consuma multe resurse, noua aplicaţie îmbunătăţeşte ambele aspecte.

Noua aplicaţie Teams va fi de două ori mai performantă decât cea veche, promite gigantul american, care spune că intrarea la întâlniri se va face de două ori mai repede, iar schimbarea între chat-uri şi canale va fi de 1,7 ori mai rapidă.

Totodată, compania spune că a făcut mari progrese în ceea ce priveşte reducerea consumului de resurse şi că noua aplicaţie Teams foloseşte doar jumătate din memoria de care avea nevoie până acum.

Îmbunătăţirile sunt posibile datorită schimbărilor de "sub capotă", unde s-a renunţat la Electron pentru motorul de randare Edge WebView 2.

De asemenea, au fost aduse îmbunătăţiri la nivelul interfeţei grafice care să corespundă cu liniile de design ale sistemului de operare Windows 11. În acest caz, s-a trecut de la AngularJS la React.

Au fost îmbunătăţite şi anumite aspecte ce ţin de funcţionalitatea propriu-zisă, precum schimbarea între mai multe conturi, care se face acum mult mai elegant, printr-un meniu dedicat special conturilor folosite.

Noua versiune a aplicaţiei Teams este lansată sub formă de Preview, pentru a se putea face o ultimă testare înainte ca aceasta să poată fi folosită de toţi utilizatorii.

Cu aceeaşi ocazie, Microsoft anunţă că Teams are 280 de milioane de utilizatori pe lună. Aceasta a crescut modest în ultima vreme, de la 250 de milioane de utilizatori pe lună în iulie 2021.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

mk-airport.ro
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

29 Mai. 2023
Euro (EUR)Euro4.9580
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6276
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1206
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7110
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.4678

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro