MyBenefits şi Sodexo Benefits vizează să devină principalul furnizor de beneficii extra salariale flexibile din România

F.D.
Companii / 29 septembrie 2022

MyBenefits şi Sodexo Benefits vizează să devină principalul furnizor de beneficii extra salariale flexibile din România

Peste 28.000 de beneficii extra salariale integrate în scheme personalizate este ceea ce oferă parteneriatul dintre start-upul românesc MyBenefits - platforma de loializare şi beneficii pentru angajaţi - şi Sodexo Benefits & Rewards Services (BRS) - liderul local al pieţei de beneficii extra salariale - pentru toţi angajatorii şi angajaţii din România, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei citate, angajaţii pot să îşi selecteze singuri, online, beneficiile în funcţie de bugetul alocat de angajator si să le schimbe lunar.

Prin acest parteneriat, cele două companii şi-au propus să devină principalul furnizor de beneficii extra salariale flexibile din România şi să aducă o experienţă îmbunătăţită atât consumatorului final cât şi angajatorului.

MyBenefits este o platformă digitală prin care angajatorul oferă angajaţilor libertatea de a alege beneficiile potrivite nevoilor lor.

Platforma oferă produse şi servicii diverse precum beneficiile Sodexo (carduri de masă, cadou, turist şi culturale), asigurări medicale, abonamente la clinici medicale, pensii private, programe de dezvoltare personală şi traininguri, servicii de wellbeing, se mai arată în comunicat.

''Acest parteneriat este cel mai important de până acum şi validează valoarea şi relevanţa muncii pe care am depus-o în ultimii ani în dezvoltarea platformei. Alături de Sodexo BRS vom ajunge cu siguranţă să schimbăm experienţa în relaţia cu angajatorul pentru foarte mulţi salariaţi din România. Am început dezvoltarea platformei în 2016 împreună cu Cristian Teodorescu, ca platforma de loializare şi incentivare a clienţilor, iar din 2019 am pivotat şi către zona de beneficii pentru angajaţi, pentru că am realizat că putem transfera know-how-ul acumulat şi către companiile care folosesc beneficiile salariale pentru a-şi păstra angajaţii loiali sau pentru a atrage talente noi. După multe discuţii cu departamentele de HR din diverse companii am înţeles mai bine că nu este vorba doar despre salariu atunci când alegi să stai la un job şi că loializarea are o componentă majoră de ataşament. Cred că acest beneficiu trebuie să îl oferim noi clienţilor, cu ajutorul platformei. Ultimii trei ani au fost despre a dezvolta zona de produs şi experienţa utilizatorului în platformă. Este foarte important pentru noi ca fiecare angajat, fie că are sau nu pregătire tehnică, să poată să folosească cu usurinţă MyBenefits şi să-şi selecteze beneficiile relevante lui", a afirmat Andrei Dumitrel, cofondator MyBenefits.

Beneficiile listate pot fi adaptate şi alese împreună cu echipa de resurse umane a respectivei companii, în funcţie de profilul angajaţilor şi de cultura organizaţională a fiecărei companii, se mai arată în comunicat.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

21 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9707
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6638
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1566
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7329
Gram de aur (XAU)Gram de aur288.5847

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb