Norofert anunţă semnarea primului contract de distribuţie pentru 3 state din SUA

R.S.
Piaţa de Capital / 9 aprilie

Vlad Popescu, Preşedintele Consiliului de Administraţie, Norofert

Vlad Popescu, Preşedintele Consiliului de Administraţie, Norofert

Norofert anunţă încheierea contractului de distribuţie a produselor cu unul dintre cei mai importanţi distribuitori din Watertown, Dakota de Sud, SUA. Acordul de distribuţie acoperă regiunile Dakota de Sud, Dakota de Nord şi Minessotta, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, Vlad Popescu, Preşedintele Consiliului de Administraţie, Norofert, delcară: "Ne-am angajat să continuăm consolidarea prezenţei noastre în piaţa din SUA şi am semnat un prim contract cu un distribuitor local important. Pentru a ne concentra resursele şi eforturile în mod eficient, am decis să ne axăm pe colaborarea cu un distribuitor specializat în aria noastră de produse, din regiunea Midwest. În cadrul acestui contract vom acoperi trei state importante din punct de vedere agricol, angajându-ne să asigurăm loturi demonstrative pentru promovarea produselor noastre precum şi expertiza tehnică. Prin oferirea de mostre şi demonstraţii practice, vom evidenţia beneficiile şi calitatea produselor noastre, construind parteneriate pe termen lung cu clienţii."

Proiectul de accesare de către Norofert a pieţei din SUA a început în anul 2020, perioadă în care compania a făcut paşi importanţi, precum omologarea unei game de produse, testări în câmp certificate, crearea unui portofoliu de produse cu potenţial de creştere în piaţa americană. Recent, Norofert a anunţat demararea unei linii de producţie de inputuri şi o investiţie de 250 mii de euro în una dintre cele mai importante zone agricole din SUA. Producţia se va concentra pe gama de sănătate a solului şi nutriţie foliară, similară cu cea din România, urmând a se utiliza bacterii produse în laboratorul din Filipeştii de Pădure. Investiţia se va derula prin intermediul companiei Norofert AG, cu sediul în Watertown, Dakota de Sud, în parteneriat cu Gary Lamb, antreprenor cu o experienţă de peste 30 de ani în agribusiness-ul din Midwest, cu o vastă cunoaştere a pieţei şi a fermierilor din zonă. Demararea construcţiei liniei de producţie este programată pentru luna aprilie, se precizează în comunicat.

APA NOVA
eximbank.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9751
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5879
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0460
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8059
Gram de aur (XAU)Gram de aur351.6538

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
domeniileostrov.ro
ccib.ro
tophotelconference.ro
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb