Notă de protest a ziarului BURSA faţă de discriminarea exersată de ASF

Miscellanea / 14 decembrie 2021

Notă de protest a ziarului BURSA faţă de discriminarea exersată de ASF

Prin prezenta, în numele ziarului BURSA, subsemnatul MAKE (Florian Goldstein) protestez faţă de omisiunea convocării unui ziarist BURSA la conferinţa de presă organizată de ASF, în data de 14.12.2021.

Consider că la această omisiune a condus atitudinea de ostilitate personală a dumneavoastră, domnule preşedinte ASF Nicu Marcu, şi a purtătorului de cuvânt al ASF Daniel Apostol, care, împreună şi separat, în mod repetat, aţi dat semnele unei duşmănii personale faţă de ziarul BURSA şi de ziariştii săi, neţinând seama nici de statutul publicaţiei BURSA drept cel dintâi şi mai influent ziar românesc specializat în piaţa de capital, nici de statutul de instituţie publică al ASF, care nu îi permite discriminarea publicului ţintit de conferinţele sale de presă.

Atitudinea aceasta este similară cu cea manifestată de Bogdan Drăgoi, preşedintele SIF Banat-Crişana, care a iradiat în SIF Muntenia şi SIF Oltenia, sugerând, astfel, că exersaţi o complicitate cu acesta, favorizându-l în faţa oricăror reclamaţii întemeiate.

Legătura este vizibilă, cu atât mai mult cu cât v-aţi permis să nu vă respectaţi cuvântul - nu aţi răspuns Scrisorii deschise pe care v-am adresat-o anul trecut în ziarul BURSA, în care vă chestionam asupra măsurilor pe care le veţi lua ca să stopaţi manipularea activului net la care s-a dedat Bogdan Drăgoi, întrebări la care aţi promis, în public, că veţi răspunde.

Nu, nu aţi răspuns, dovedindu-vă un om fără onoare.

Dar chiar şi cu această lipsă de caracter, nimic oficial/legal nu vă îndrituieşte la persecutarea ziarului BURSA, drept pentru care înaintez acest protest.

În numele ziarului BURSA,

MAKE (Florian Goldstein)

preşedintele-director general al Grupului de presă BURSA

Opinia Cititorului ( 51 )

 1. Fa-ne un filmulet, MAKE!

  1. Probabil ca în contextul pandemic numărul participanților a fost limitat. Și Bursa nu a mai prins loc liber, ASF apreciind ca alte ziare sunt mai relevante. Fiecare are dreptul la o opinie, nu cred ca e vorba de discriminare.

   Iata explicatia: pe Marcu l-a ofticat filmuletul!

   Om marginit, om imatur, filmuletul era un pamflet savuros, dar tu, in loc sa razi, te-ai ofticat si acum ii persecuti pe ziaristii lui Make. Odios si infantil. 

   Da, Bursa este un ziar liber de prostie și influența toxica si de aceea este nerelevant.

   ...este nerelevant pentru Nicu Marcu.

   I-am cerut sa ne faca un filmulet, atat.

   Iara daca "ziaristii lui Make" s-ar fi simtit "persecutati", iti garantez ca ar fi sters comentariul.

   Pueril si gaunos. 

   In marginirea ta, incerci sa o dregi.

   Ai vazut ca ti-ai dat arama pe fata si ai declarat, ca un retardat, care este adevaratul motiv pentru care n-ai chemat un ziarist de la Bursa, nu ca n-ar fi un ziar important, ci din cauza de "filmulet". 

   Te-ai razbunat si tu, cu arma prostului. 

   Acum, inventezi prosteste ca "daca "ziaristii lui Make" s-ar fi simtit "persecutati", iti garantez ca ar fi sters comentariul". 

   Care-i legatura dintre stergerea comentariului tau si discriminarea la care ASF a supus ziarul Bursa?! 

   Este vreo logica in ceea ce spui? 

   Nu.

   Stupiditate, dupa stupiditate, te-ai ingropat in prostie. 

   Hai sa mori tu! Stie Marcu care ziar este relevant si care nu! Ati facut o comisie, ati dezbatut si ati votat. Sunt relevante blogurile copy/paste. nu ziarul Bursa. S-a-ntalnit hotu' cu prostu'.

   Mai, zapacitule, tu ma crezi Nicu Marcu?

   Da' cat de bolnav poti sa fii la cap, pramatie? 

   Eu fac o remarca, cu o nota de ironie in ea, ce-i drept, iar tu vii si-mi spui ca "n-am chemat un ziarist de la bursa", si ca acum ma "razbun"? 

   Bai, da' tu cat de conectat la realitate esti?!

   Du-te, frate, la un control, si cauta-te de ceva boala grea, ca nu-i lucru curat cu tine! 

   Io abia acuma realizez in ce bezna a mintii traiesc unii dintre noi.

   Pana acum am inteles ca, da, e un conflict cu X si Y, ca Ben Madadi scrie (si-o face bine uneori) impotriva lor, ca MAKE il sustine (si pe buna dreptate, in cea mai mare parte), ca Bursa.ro este un bastion al jurnalismului, dar, mai, aici deja unii se comporta de parca sufera de N sindroame ale celor vesnic abuzati. 

   Nu mai poate sa scrie nimeni nimic ca i se sare imediat in cap? 

   Bai, fratica, io, ala retardatul (cuvant pentru care nu ti-a fost sters comentariul desi este o jignire produsa in mod voit), iti spun s-o lasi mai moale, ca te-ai dus la moasa-ta pe gheata de-ai alunecat in cea mai adanca noapte a mintii.

   Trezeste-te, bezmeticule, si pune mana de reciteste: Nicu Marcu n-are nici macar pe sfert abilitatea dialogului si vocabularul pe care eu l-am folosit! 

   Nu esti Nicu Marcu? Vrei sa spui ca sunteti chiar doi? In aceeasi generatie? Incapeti impreuna? Dupa voi doi, "Bai, fratica" e vocabular? Si da, pina acum n-ai inteles nimic, nu e nici un conflict cu X si Y, ci puscariasul fura si supraveghetorul ia spaga. Unde vezi tu conflictul, mai Ainshtain?

  Nicu Marcu reprezintă grupurile de interese la ASF, și Bogdan Drăgoi este șeful (sau mă rog, se spune că de fapt el e doar de fațadă și că șeful adevărat este Najib El Lakis) celui mai mare grup care se hrănește de pe urma investitorilor în piața de capital.

  Sunt niște oameni complet inconștienți. Faptele penale se prescriu târziu, timp în care se pot întâmpla/schimba multe. Vorbesc și de cei care au furat piața asigurărilor și cei precum Drăgoi și Marcu, hoții pieței de capital în acest moment. 

  1. Asta e stat de drept?

   Unde este dreptul in statul asta?

   Protestul trebuie indreptat inspre cei ce au facut numirile la ASF (adica catre Parlament), nu catre acuzat (seful ASF). Poate ca parlamentarii nu stiu (hai sa fim seriosi!) ce au pus in fruntea institutiei.  

   Parlamentarii au pus o marionetă (de fapt mai multe) la ASF.

  asta-i regulamentul la asf , critici , nu esti invitat . imi pare cunoscut ....

  1. Da, este si regulamentul unui anonimak.

  Stai mă cuminte, sa nu-ți rupi dresurile. Stai cuminte că te-a dat Dragoi în judecată și parcă te văd în câteva luni plângând că trebuie să plătești tot "protestul", războinicule!

  1. Make este cel mai tare ziarist din cati cunosc, il ameninti degeaba, cu cat il ataci, cu atat devine mai periculos. Am impresia ca de fapt nici nu si-a pus mintea cu voi si deja v-a insirat ca pe margele. Marcu este atat de pafarist incat nu-si da seama cu cine se pune.

   100% că nu și-a pus încă mintea cu nimeni. Nici nu pare că se gândește la Dragoi, pare că știe vag cine e! Alooo, de simțul ridicolului ai auzit? Tu nu recunoști obsesia? Nu vezi că orice i se întâmplă în viața e din cauza lui Dragoi??

   Tu nu vezi că ați rămas doar voi? Cu voi, între voi, despre voi. Vorbiți, vă mirați, vă încurajați reciproc. Ce a reușit el să facă este să transforme site-ul într-o enclava, captivată de un grup restrâns. Ei bine, felicitări! Țineți-o tot așa! Și ne auzim când se termina dosarul cu Dragoi.

   Te referi la dividend?

   Băi, ce spiritual! Hai, te las ca ești prea smart pentru mine. Plus că unii mai și muncim, nu suntem toți șomeri.

   Tot la dividend te referi?

   Sau acum te referi la actiunile gratuite? 

   Muncesti la intinsul mainii? Sau muncesti la scotocitul buzunarelor altora?

   Muncesti la intinsul mainii? Sau muncesti la scotocitul buzunarelor altora?

   Cred ca tu cunoști un singur ziarist

   Ce te-a terminat? Asta cu dividendul? Sau aia cu actiunile gratuite?

   Parintii tai trebuie sa fie foarte mandrii de tine.

  Discriminarea vizează și cititorii ziarului Bursa, marea majoritate fiind investitori . Deci, domnule Marcu, rusine sa va fie!

  1. Tarane, nu v-a discriminat ci doar v-a dat ignore, v-a dat jet dacă ma înțelegi ce zic. Adică nu contați pt el. Capischi ?

   Cum se face ca voi astia care tineti cu Marcu, Dragoi, Lakis si Cooperativa lor sunteti toti niste mitocani de speta cea mai joasa?!

   V-ati sel ectat dupa scarba pe care o inspirati celor din jur? 

   Jur ca asta trebuie sa fie Dragoi!

   "Capischi", tarane, "capiscHi"?

  Rușine ASF! De frica și de micime profesională ASF se înconjoară de marii vremii, adică Hoții vremii. Oricum ar fi, Bursa rămâne ce a fost și va mai fi mult după ce epoca ăstora se va duce. Un ziar liber de prostie și influența toxica .

  Poate incercati sa fiti mai obiectivi in articolele scrise. Sincer, cred ca cititorii (cei 2-3 care mai sunt) s-au cam saturat de obsesia voastra pentru dragoi. In plus nu aduceti argumente legale acestor acuzatii. Era Marcu obligat sa va asculte lamentarile!? Se pare ca nu….

  1. Marcu nu are ce caută in funcția aia . Punct! Marcu e o rusine, un analfabet compromis cu trecut dubios. De-aia nu a chemat bursa ci doar aplaudaci. Așa cum Dascălu îl cheamă doar pe Beze la întruniri privilegiate.

   Este macar o luminita, vreun sambure de adevar sau ratiune in ceea ce spui?! Asta a fost o conferinta de presa, adica o reuniune unde reprezentantii ASF vorbesc si ziaristii noteaza. Se pot pune intrebari si se pot primi raspunsuri, pe care ziaristii le noteaza.

   Acum intelegi notiunea de conferinta de presa? 

   Care lamentari sa asculte Marcu?!

   Esti de la scoala de tolomaci?! 

   Asta nu este un articol, este un protest. Vrei un protest obiectiv? Sfanta imbecilitate!

   De unde știi tu câți cititori sunt și ce ii plictiseste pe ei? Ce mare conferinta a făcut și Marcu asta ? Ce lucruri importante a avut de spus?...Ca CNN ul nu l -a preluat astăzi.

   Mare lovitura ca fripturistul de Apostol nu a vrut sa invite ziarul Bursa! Asta e ! Se vede din avion ca omul are gusturi proste.????  

   Și da, trebuie lăsat mai moale Drăgoi. L-am văzut acum câteva săptămâni ... și m-am gândit mult cum se poate ca un om de 41 de ani sa arate in halul ala, ca de 60-65 de ani?!Sincer cred ca îl mănâncă cancerul sau o alta boala gravă și nu e uman și moral ca in situația asta sa îl tot trimită cititorii la puscarie , la cimitir și sa îl înjure, sa îl jignească.

   Ce alte argumente legale vrei sa se mai aducă aici?? Se mai scriu încă 100 de articole și îl mai înjura lumea și ii cade tot parul, i se “ stafideste “ pielea și mai puternic, cearcănele se adâncesc, devin mai pregnante ,ceea ce va duce la un aspect de groaza. Nu cred ca este cazul de așa ceva.  

  Grobianul Marcu care stie putina contabilitate si deloc asigurari si burse este pe cai mari. Cei care l-au numit sunt la putere deci este intangibil. Stie si dl Mache asta, de aici tonul suparat dar nu prea dur.

  1. MAKE nu stie sa existe cineva intangibil, oricit de mari ar fi caii aceluia, asa ca o iau ca pe o insulta.

   Nu mi-am facut niciodata calcule, ci am reactionat intotdeauna simplu si direct la nedreptate, fals si ticalosie. 

   Cind vorbesti despre mine, nu-ti dai seama ca, de fapt, vorbesti despre tine - spui adevarul cind asta nu te pericliteaza. 

   Vezi-ti de drum, neica si intovaraseste-te cu cei asemenea tie.

   Ce-ai fi vrut, sa-i ia la palme?

   Marcu este intangibil si toti din consiliul ASF. Le-a tatait putin c….. dar s-au linistit acum. Ai lor sunt la putere. Face ce vrea si cum vrea. Nu stie carte dar nici nu ii trebuie. Are putere. Marcu este exact ce meritam. Plus Dascalu, Armeanu si Valentin Ionescu. A si Gradinescu. Asta e infinit. Il uitasem.

   Dinti de mamaliga.

   Nu poate decât sa ma bucure zvarcolirea voastră infinita de ciuda ca nu sunteți în echipa câștigătoare. Nu v-ati tot saturat sa pierdeți? În locul vostru as emigra în Afganistan.

   Si pe nevasta lui Olguta ai uitat-o, Sosoaca?

   Bogdanele, echipa ta castigatoare a castigat un sejur de la 5 la 10 ani.

   Si pe ea. Ovida sinistra si penibila.

   Tu ii meriti pe acesti "intangibili" ai tai, datorita bicisniciei tale.

   Noi, nu.  

   Ii vei vedea de-a berbeleacul si in bicisnicia ta, vei sustine ca este meritul tau.

   Paduche! 

  Vedeti sa nu aiba marcu insomniii. Cred ca e coplesit de remuscari. Si sluga ionescu la fel.

  S-a sculat tataie , a dat cu mopul și a sterilizat articolul. Nu se mai poate. Numai bagabonti care nu știe ce vrea ele.

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

16 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8831
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8176
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0705
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7936
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.0848

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro