O nouă ediţie a DHL Carpathian Marathon, în 20 iunie

Alina Vasiescu
Miscellanea /

O nouă ediţie a DHL Carpathian Marathon, în 20 iunie

DHL Carpathian Marathon powered by MPG, care ajunge în acest an la a 11-a ediţie, va avea loc în data de 20 iunie, la Cheile Grădiştei - Fundata, conform anunţului făcut recent de compania de logistică DHL Express România.

După ediţia aniversară de succes din 2019, DHL dă acum startul înscrierilor pentru competiţia din 2020, invitaţia de participare fiind adresată tuturor pasionaţilor de alergare, profesionişti sau amatori.

Evenimentul susţine, pentru al şaselea an consecutiv, Comitetul Naţional Paralimpic, căruia îi vor fi donate toate fondurile strânse din taxele de participare la competiţie. Aceşti bani îi ajută pe sportivii paralimpici să se pregătească şi să performeze în competiţii naţionale şi internaţionale, potrivit DHL, care menţionează că anul acesta motivaţia este dublă în contextul Jocurilor Paralimpice din luna august.

Oana Mandicescu, Director Comercial DHL Express, declară: "Anul acesta, la a 11-a ediţie, vom alerga cu gândul la sportivii care vor reprezenta România la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. Evenimentul nostru, devenit tradiţie, reuşeşte să inspire participanţii să adopte sau să menţină un stil de viaţă activ, dar şi să contribuie la performanţa sportivilor din Comitetul Naţional Paralimpic, campionii pentru care nu există bariere".

Organizatorii anunţă că înscrierile se fac pe site-ul oficial www.maratondhl.ro.

Ediţia din anul curent include probele Maraton (42km/2000m diferenţă de nivel), Semimaraton (21km/1000m diferenţă de nivel), Ştafetă (în echipe de 3 sau de 6 persoane/290m diferenţă de nivel pentru fiecare tură de 7km) şi Crosul Copiilor (pe distanţe de 250m, 500m sau de 1km, în funcţie de vârstă). Copiii şi adolescenţii se pot înscrie gratuit în competiţie, participanţii sub 18 ani putând opta pentru proba de Semimaraton, Ştafetă sau Crosul Copiilor.

Ediţia 2020 a DHL Carpathian Marathon este organizată în parteneriat cu MPG România, lider de piaţă pe segmentul proiectelor sportive adresate participanţilor amatori, cu o experienţă semnificativă care include organizarea a mii de evenimente sportive.

Amintim că, ediţia a zecea a DHL Carpathian Marathon powered by MPG, desfăşurată în 2019, a strâns aproape 20.000 de euro, bani donaţi în beneficiul sportivilor paralimpici. Suma a fost cea mai mare obţinută la vreo ediţie a maratonului. DHL Carpathian Marathon a strâns, în cei zece ani în care s-a desfăşurat, un total de circa 162.000 de euro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS