Abonament gratuit

O poveste fascinantă despre bogăţie, putere şi noroc

Cultură /

O poveste fascinantă despre bogăţie, putere şi noroc

Big Four prezintă, între altele, istoria de câteva secole a celor mai mari firme de contabilitate şi audit din întreaga lume, ce alcătuiesc grupul Big Four - Deloitte, Pricewaterhouse- Coopers, Ernst&Young şi KPMG.

Trecutul acestora reprezintă o poveste fascinantă despre bogăţie, putere şi noroc. Extrem de influente la nivel global, acestea realizează anual un profit cumulat de circa 100 de miliarde de dolari americani şi au peste un milion de angajaţi. De-a lungul anilor, cele patru companii au contribuit la schimbarea modului în care muncim, ne coordonăm, investim şi suntem guvernaţi. Însă viitorul lor este unul nesigur - în special din cauza expansiunii în China. Companiile sunt extrem de vulnerabile în faţa competiţiei şi a factorilor perturbatori ce vin dinspre lumea digitală şi dinspre competitori. Totodată, în noua eră a transparenţei, serviciile tradiţionale de audit sunt supuse hazardului.

DESPRE AUTORI: IAN D. GOW este, începând cu anul 2017, director al Centrului de Guvernanţă Corporativă şi Reglementări din cadrul Universităţii din Melbourne, Australia. Şi-a obţinut doctoratul în afaceri în cadrul Universităţii Stanford şi a absolvit un program de MBA în cadrul Harvard Business School. Este licenţiat în Drept şi Comerţ în cadrul University of New South Wales din Sydney. Înainte de a intra în mediul academic, Ian D. Gow a lucrat pentru Morgan Stanley, General Motors, Stern Stuart şi Andersen Consulting.

STUART KELLS este scriitor şi profesor asociat în cadrul Facultăţii de Arte, Ştiinţe Sociale şi Comerţ a Universităţii La Trobe, Melbourne, Australia. (C)

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. un bun prilej de a evalua istoria cresterii si decaderii oricarui imperiu

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

07 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8375
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0949
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4794
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3607
Gram de aur (XAU)Gram de aur271.0003

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie