"Oamenii anului 2003" - în viziunea cotidianului "Nine O'Clock"

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 23 ianuarie 2004

Cotidianul de limba engleză "Nine O'Clock" a oferit în această săptămînă, pentru a 12-a oară de la apariţie, tradiţionalele premii "Oamenii Anului". Omul politic şi diplomatul român al anului 2003 a fost desemnat Minis-trul Afacerilor Externe, domnul Dan Mircea Geoană pentru susţinuta activitate diplomatică îndreptată spre înfăptuirea obiectivelor fundamentale ale politicii externe româneşti.

Diplomaţii străini ai anului au fost aleşi Excelenţa Sa domnul Jonathan Scheele, Ambasador, Şeful Delegaţiei Comisiei Europene la Bucureşti, pentru sprijinirea eforturilor României de finalizare a negocierilor de aderare la Uniunea Europeană, pentru înţelegerea realităţilor româneşti şi pentru promovarea proiectelor şi programelor UE; şi Excelenţa Sa Doamna Soknan Han Jung, Rezident Coordonator ONU şi Reprezentant Rezident PNUD, pentru activitatea susţinută de dezvoltare a legăturilor României cu organismele Naţiunilor Unite în pregătirea preluării de către ţara noastră a locului de membru nepermanent al Consiliului de Securitate în perioada 2004-2006.

Titlul de investitor străin al anului trecut a revenit dom-nului Francois Oliver, Director Executiv "Carrefour" România. Omul de afaceri român al anu-lui a fost ales domnul Constantin Savu, preşedintele Grupului Industrial "Uzinsider", pentru extinderea continuă a activităţii grupului.

În sfîrşit, titlul de sportivul român al anului a revenit doamnei Dorina Mihai, cîştigătoare a titlului mondial la proba de sabie feminin, la Campionatul Mondial de la Havana. Premiul special al juriului a fost acordat domnului Giovanni Villabruna, Directorul Reprezentanţei "Ansaldo Energia" în România, la împlinirea a 20 de ani de activitate neîntreruptă în România, pentru contribuţia adusă de Italia la finalizarea lucrărilor la Reactorul 1 al Centralei Atomonucleare de la Cernavodă şi începerea lucrărilor la cel de-al doilea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Lansare carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5940
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0203
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8371
Gram de aur (XAU)Gram de aur345.4718

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb