Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

OTP BANK ROMÂNIA: Creştere de 112% a volumului de noi finanţări

A.P.
Companii /

Creştere de 112% a volumului de noi finanţări

OTP Bank România a înregistrat o creştere de 112% a volumului de finanţări noi acordate pentru agricultură în cursul anului 2018, anunţă un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Creşterea a fost susţinută de cererea ridicată pentru prefinanţarea prin Creditul pentru Dubla prefinanţare a subvenţiilor APIA SAPS, dar şi pentru finanţări destinate investiţiilor.

OTP Bank România pune accent pe dezvoltarea portofoliului destinat sectorului agriculturii prin extinderea şi personalizarea produselor şi serviciilor destinate clienţilor din acest domeniu, adresându-se atât marilor exploatări agricole, cât şi iniţiativelor familiale şi de mici dimensiuni.

Cel mai cunoscut şi accesat produs este Creditul pentru Dubla prefinanţare a subvenţiilor SAPS, produs unic pe piaţa bancară din România, care permite finanţarea în avans de până la 160%.

Roxana Hidan, Director Direcţia IMM, OTP Bank România, a declarat: "În ultimii ani, obiectivele fermierilor au ajuns la un numitor comun, iar aceştia au dezvoltat un standard în menţinerea companiilor la un nivel ridicat de activitate şi tehnologizare. Creşterea competitivităţii, creşterea capacităţii, dezvoltarea tehnologică sunt doar câteva dintre obiectivele asumate în ultimii ani. Astfel, fermierii ştiu acum să construiască un plan de afaceri solid, nivelul de educaţie financiară este unul din ce în ce mai ridicat, iar imperativitatea investiţiilor şi a creşterii competitivităţii este conştientizată, la fel ca în orice alt domeniu important din punct de vedere economic".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

22 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8590
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1404
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5183
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.2910
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.3349

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie