OVES Enterprise deschide primul birou din SUA

F.D.
Companii / 22 noiembrie

Mihai Filip, CEO OVES Enterprise

Mihai Filip, CEO OVES Enterprise

OVES Enterprise, companie de dezvoltare de software din Cluj, îşi extinde prezenţa internaţională şi deschide, în Silicon Valley, la Palo Alto, primului birou din SUA. Este al cincilea birou deschis în afara ţării în ultimele 11 luni, compania având, acum, prezenţă regională în Germania (cu două birouri), în Emiratele Arabe Unite (Dubai), în Marea Britanie şi SUA, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"SUA reprezintă una dintre cele mai atractive zone pentru dezvoltarea de proiecte IT. Şi vorbim aici atât despre partea financiară - fee-urile sunt cu 20 - 30% mai mari faţă de zona DACH - cât şi despre complexitatea şi gradul de inovaţie al proiectelor, argumente care ne motivează şi ne ajută să evoluăm şi să construim un viitor mai bun pentru toată lumea", spune Mihai Filip, CEO OVES Enterprise, menţionând că extinderea în SUA oferă acces la clienţi mai importanţi pentru care pot livra proiecte mai ample, mai complexe.

Potrivit sursei citate, extinderea internaţională a OVES Enterprise vizează, în următoarele luni, prezenţa în două noi ţări: Belgia şi Ţările de Jos şi deschiderea unui nou birou la New York.

În prezent, peste 80% din cifra de afaceri a companiei este generată de business din afara ţării, biroul din Marea Britanie generând 45%, iar cele două din Germania 30%.

"Estimăm că, în următorii 3 ani, piaţa din SUA va reprezenta aproximativ la 40% din cifra de afaceri OVES Enterprise. Odată cu prezenţa noastră aici, ne va fi mai uşor să dezvoltăm proiectele de inovaţie la care lucrăm, mai ales pe zona de cyber security. Dorim să lansăm şi alte proiecte noi pe segmentul de defence, proiecte care îşi vor găsi finanţare şi dezvoltare mult mai uşor în SUA. E important că vom putea fi pe acelaşi fus orar cu clienţii, că vom putea accesa noi parteneriate care cer prezenţa în SUA, să dezvoltăm zona de produs şi să construim o infrastructură pentru a ridica finanţare", mai spune Mihai Filip.

Investiţiile în extinderea internaţională vor ajunge la aproximativ 500.000 de euro la finalul anului, dintre care 200.000 investiţi în deschiderea biroului din Silicon Valley.

Anul trecut, cifra de afaceri OVES Enterprise a crescut de 4 ori, ajungând la aproximativ 14 milioane de lei. În 2022, compania din Cluj îşi propune cel puţin dublarea veniturilor, ţinta asumată fiind de 30 de milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9192
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6852
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9737
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6962
Gram de aur (XAU)Gram de aur268.5155

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro