Packeta lansează aplicaţia mobilă pentru livrarea coletelor destinată persoanelor fizice

F.D.
Companii / 14 noiembrie 2022

Alexandr Jeleascov, CEO Packeta România

Alexandr Jeleascov, CEO Packeta România

Packeta România, sucursala locală a Packeta Group, platformă digitală globală pentru comerţul online, lansează aplicaţia mobilă Packeta pentru livrarea coletelor, destinată persoanelor fizice, care pot trimite colete la oricare dintre punctele pick-up din reţeaua companiei sau direct la adresă, utilizând serviciul dedicat "Pentru Tine", conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, aplicaţia Packeta permite trimiterea, primirea şi returnarea de colete, rapid, fără timpi de aşteptare, direct la punctele pick-up sau la adresă şi oferă, totodată, o imagine de ansamblu asupra tuturor expedierilor.

Cum funcţionează livrarea coletelor prin aplicaţia mobilă Packeta:

Utilizatorii ambalează bunurile pentru expediere într-un pachet adecvat şi introduc în aplicaţie datele necesare pentru a trimite coletul;

Aleg cel mai apropiat punct pick-up, predau coletul acolo şi comunică operatorului codul pentru trimiterea coletului generat de aplicaţie;

Operatorul din punctul pick-up aplică o etichetă de expediere pe colet şi va preda coletul şoferilor Packeta;

Packeta va livra coletul destinatarului la punctul pick-up sau la adresa de livrare specificate. Dacă expedierea a presupus şi o plată ramburs, la livrare, sumele indicate vor fi virate în conturile aferente în termen de 10 zile.

Coletele pot fi trimise oricărei persoane fizice din România, Ungaria, Cehia şi Slovacia la costuri avantajoase, care pornesc de la 11,9 lei (livrare la punct pick-up) sau de la 18 lei (livrare la adresa) în România. Noul serviciu va fi disponibil în viitorul apropiat în mai multe state, planul Packeta fiind ca acesta sa fie disponibil în toate ţările unde există entităţi locale.

Compania a anunţat recent că a depăşit 800 de puncte pick-up în România, în contextul cererii crescute de soluţii alternative de livrare, obiectivul Packeta România vizând extinderea reţelei la peste 1.000 de puncte pick-up în 2022.

"Estimăm că vom opera câteva mii de colete lunar până la finalul anului prin aplicaţia mobilă Packeta. Având in vedere faptul ca este un serviciu nou, ne aşteptăm la o medie lunară de 5.000 - 10.000 de descărcări ale aplicaţiei mobile Packeta de către clienţii persoane fizice", spune Alexandr Jeleascov, CEO Packeta România, menţionând că utilizatorii aplicaţiei vor beneficia de promoţii speciale, evidenţiate în cadrul aplicaţiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

27 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.8922
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4928
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8793
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5612
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.5647

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro