PARTENERIAT UP ROMÂNIA - REVOLUT: Companiile vor avea acces gratuit timp de 6 luni la serviciile Revolut Business şi Up MultiBeneficii

G.D.
Companii / 25 octombrie 2022

Elena Pap Director Regional Up Grup

Elena Pap Director Regional Up Grup

Up România şi Revolut au încheiat un parteneriat de colaborare, în urma căruia companiile din România pot obţine acces gratuit, timp de 6 luni, la Revolut Business şi Up Multibeneficii, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, începând din 25 octombrie, companiile care devin clienţi Up Romania şi care optează pentru deschiderea unui cont Revolut Business vor beneficia de planul Grow, oferit de Revolut, prin care vor avea acces timp de jumătate de an, complet gratuit, la un cont cu mai multe valute, curs de schimb la rate foarte avantajoase şi un management avansat al cheltuielilor pentru controlul bugetului. La această ofertă se adaugă posibilitatea de a utiliza gratuit, timp de 6 luni, platforma Up MultiBeneficii dezvoltată de Up România, ofertă care este inclusă în Programul Revolut Rewards pentru afaceri, la care vor avea acces beneficiarii unui cont Revolut Business.

"Ne bucurăm că, prin acest parteneriat, putem veni către companii cu o dublă oportunitate: acces gratuit timp de 6 luni atât la una dintre cele mai moderne, rapide şi avantajoase metode de management al cheltuielilor, Revolut Business, cât şi la platforma Up MultiBeneficii, de gestionare flexibilă a beneficiilor extrasalariale acordate angajaţilor. Noul nostru partener nu mai are nevoie de nicio prezentare, câştigându-şi în ultimii ani o binemeritată popularitate datorită soluţiilor sale inovatoare de gestionare a fondurilor, care, mai nou, au fost adaptate şi pentru segmentul de business", declară Elena Pap Director Regional Up Grup.

"Clienţii business au nevoie de o platformă flexibilă, rapidă, simplu de utilizat şi centralizată, care să îi ajute să crească, rămânând în acelaşi timp adaptabili, agili în raport cu evoluţiile din piaţă. Aceasta este şi oferta Revolut Business: o super-aplicaţie financiară care le dă acces afacerilor la tot ce au nevoie pentru a-şi gestiona veniturile şi cheltuielile, într-un singur loc", a comentat Gabriela Simion, Director General Revolut România.

Potrivit sursei citate, Revolut Business a fost lansat în iulie 2017 în Marea Britanie şi în Europa, cu scopul de a oferi clienţilor din categoria întreprinderilor mici şi mijlocii, dar şi corporaţiilor o aplicaţie în care să gestioneze toate nevoile financiare ale propriilor afaceri. Super-aplicaţia britanică a dezvoltat peste 20 de produse care au ca principal scop optimizarea ratei de conversie şi managementul financiar eficient. În tot acest timp, sute de mii de clienţi din toată lumea, care se bazează pe serviciile Revolut Business pentru a creşte, au generat tranzacţii în valoare de peste 100 miliarde de lire sterline.

Oferta Revolut Business pentru segmentul B2B include 4 planuri (Free, Grow, Scale, Enterprise). Cu ajutorul Revolut Business, clienţii B2B pierd mai puţin timp cu aspectele administrative şi se concentrează mai mult asupra business-urilor. Din luna iunie, clienţii Revolut Business pot avea şi IBAN în lei, ceea ce face ca transferurile între companii să fie efectuate mai ieftin şi mai rapid.

Up MultiBeneficii este o platformă online, dezvoltată de Up România, prin care companiile pot oferi angajaţilor lor posibilitatea de a decide cum îşi utilizează fondurile puse la dispoziţie lunar sau anual de către angajatori. Aceste beneficii contribuie la motivarea angajaţilor şi la puterea lor de cumpărare, oferind avantaje fiscale companiilor care utilizează acest tip de instrumente în fidelizarea angajaţilor. Digitalizarea aduce şi necesitatea gestionării facile a beneficiilor extrasalariale atât de către cei care le acordă (angajatori), cât şi de cei care le utilizează (angajaţi), se menţionează în comunicat.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
cautavocat.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9036
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5570
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9186
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4789
Gram de aur (XAU)Gram de aur274.4439

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro