Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

PENTRU ACHIZIŢIONAREA UNOR IMOBILETransilvania Broker va contracta un credit de 1,4 milioane lei

A.I.
Piaţa de Capital /

Transilvania Broker va contracta un credit de 1,4 milioane lei

Acţionarii Transilvania Broker de Asigurare (TBK) au aprobat, în Adunarea Generală de ieri, contractarea unui credit ipotecar de 1,4 milioane de lei, pentru achiziţionarea unor terenuri cu o suprafaţă totală de 600 metri pătraţi şi a unei clădiri de birouri, având destinaţia de sediu social, situate în oraşul Bistriţa, se arată într-un raport al emitentului remis, ieri, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Linia de finanţare pentru investiţii va fi contractată de la Banca Comercială Română, pentru o durată de 84 de luni.

De asemena, acţionarii brokerului de asigurare au aprobat constituirea garanţiilor necesare pentru garantarea creditului, respectiv ipotecă mobiliară asupra conturilor bancare ale societăţii, precum şi ipotecă imobiliară asupra imobilelor care fac obicetul achiziţiei.

După primele nouă luni ale anului, compania a obţinut un profit net de 2,86 milioane de lei, cu circa 21% peste cel realizat în primele nouă luni ale anului trecut, în condiţiile unei cifre de afaceri de 45,05 milioane de lei, cu 12,11% peste cea de la finalul lunii septembrie a anului 2017.

Transilvania Broker de Asigurare s-a listat în luna noiembrie a anului trecut la BVB şi are, în prezent, o capitalizare de 29,75 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS