PENTRU ACOPERIREA NECESARULUI DE CAPITAL DE LUCRUTransilvania Nuts a luat 2,3 milioane euro de la BRD Groupe Societe Generale

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 29 septembrie 2020

Procesatorul de miez de nucă Transilvania Nuts a accesat un credit de 2,3 milioane de euro de la BRD Groupe Societe Generale, pentru a acoperi nevoia de capital de lucru .

Alexandru Chiric, CEO Transilvania Nuts, subliniază: "Sprijinul oferit de BRD ne-a dat imboldul de a realiza una dintre cele mai performante unităţi de producţie şi procesare a nucii la nivel global. Prin acoperirea nevoii de capital de lucru reuşim cu succes să servim clienţi din toată lumea, la cele mai înalte standarde de calitate şi profesionalism. Mai mult, am generat valoare adaugată portofoliului nostru de produse şi am introdus produse noi pe piaţă, inovând. Capitalul românesc este crucial pentru dezvoltarea ţării, deoarece acesta generează prosperitate şi oportunităţi unor întregi comunităţi de oameni, de aceea sprijinirea acestuia este esenţială pentru dezvoltarea economică a României".

Anul trecut, BRD a finanţat cu 3,1 milioane euro proiectul de investiţie co-finantat prin fonduri UE, având ca obiect construirea fabricii de procesare a miezului de nucă a companiei din comuna Ciugud, judeţul Alba. Rezultatul a fost construirea unei fabrici ultra-moderne, dotată cu tehnologie de ultimă oră, inclusiv cu utilaje de sortare optică programate să identifice orice defecte ale produsului şi să înlăture materiile străine. Fabrica a fost finalizată în octombrie 2019, iar capacitatea ei de prelucrare se ridică la 5.000 de tone anual. Compania Transilvania Nuts este dezvoltată şi condusă de antreprenorii Levente Bara şi Alexandru Chiric.

Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

11 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9202
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0467
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5150
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7275
Gram de aur (XAU)Gram de aur246.3162

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
energynomics.ro
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro