Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
PREŢUL SĂNĂTĂŢII

PENTRU ACOPERIREA NECESARULUI DE CAPITAL DE LUCRUTransilvania Nuts a luat 2,3 milioane euro de la BRD Groupe Societe Generale

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

Procesatorul de miez de nucă Transilvania Nuts a accesat un credit de 2,3 milioane de euro de la BRD Groupe Societe Generale, pentru a acoperi nevoia de capital de lucru .

Alexandru Chiric, CEO Transilvania Nuts, subliniază: "Sprijinul oferit de BRD ne-a dat imboldul de a realiza una dintre cele mai performante unităţi de producţie şi procesare a nucii la nivel global. Prin acoperirea nevoii de capital de lucru reuşim cu succes să servim clienţi din toată lumea, la cele mai înalte standarde de calitate şi profesionalism. Mai mult, am generat valoare adaugată portofoliului nostru de produse şi am introdus produse noi pe piaţă, inovând. Capitalul românesc este crucial pentru dezvoltarea ţării, deoarece acesta generează prosperitate şi oportunităţi unor întregi comunităţi de oameni, de aceea sprijinirea acestuia este esenţială pentru dezvoltarea economică a României".

Anul trecut, BRD a finanţat cu 3,1 milioane euro proiectul de investiţie co-finantat prin fonduri UE, având ca obiect construirea fabricii de procesare a miezului de nucă a companiei din comuna Ciugud, judeţul Alba. Rezultatul a fost construirea unei fabrici ultra-moderne, dotată cu tehnologie de ultimă oră, inclusiv cu utilaje de sortare optică programate să identifice orice defecte ale produsului şi să înlăture materiile străine. Fabrica a fost finalizată în octombrie 2019, iar capacitatea ei de prelucrare se ridică la 5.000 de tone anual. Compania Transilvania Nuts este dezvoltată şi condusă de antreprenorii Levente Bara şi Alexandru Chiric.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

PREŢUL SĂNĂTĂŢII

Videoconferinţa FONDURI EUROPENE
DTLAWYERS
BTPay
ADAMA

Curs valutar BNR

30 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1768
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5595
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4111
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.6793

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
syngenta
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie