PENTRU ANUL 2019:Garanti a înregistrat un profit de 38 milioane lei

A.P.
Companii /

Ufuk Tandoğan

Ufuk Tandoğan

Garanti Bank a înregistrat un profit net de 31 milioane lei şi venituri nete de 99,4 milioane lei. În primele trei luni, volumul total al creditelor acordate de Garanti Bank a ajuns la 7,25 miliarde lei, în timp ce depozitele au înregistrat un volum total de 7,85 miliarde lei, anunţă un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Garanti Bank continuă să se poziţioneze semnificativ sub media pieţei în ceea ce priveşte nivelul creditelor neperformante şi să înregistreze rezultate deosebite în atragerea depozitelor, în special pe segmentele de retail şi IMM, cu o creştere anuală considerabilă a depozitelor persoanelor fizice, de 61,7%, şi de 40,5%, a celor constituite de IMM-uri.

Ufuk Tandoğan, CEO al Grupului Garanti România, a declarat: "Am avut un început de an bun în 2019, în linie cu obiectivele pe care ni le-am propus. Am asistat la o evoluţie semnificativă a depozitelor, fapt ce reflectă interesul tot mai mare al clienţilor pentru produse de economisire competitive. Ne aşteptăm ca această tendinţă să continue şi în următoarele luni. Având în vedere contextul pieţei, ne-am propus ca anul acesta să ne concentrăm cu preponderenţă pe menţinerea unui portofoliu sănătos şi echilibrat şi pe maximizarea satisfacţiei clienţilor".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS