Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

PENTRU FINANŢAREA INVESTIŢIILOR ŞI ASIGURAREA CAPITALULUI DE LUCRU NECESAR IMM-URILORAlpha Bank ia 40 milioane euro de la Banca pentru Comerţ şi Dezvoltare a Mării Negre

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

Banca pentru Comerţ şi Dezvoltare a Mării Negre (BSTDB) creşte finanţarea pusă la dispoziţia IMM-urilor din ţara noastră printr-o facilitate de 40 de milioane de euro acordată Alpha Bank Romania.

Facilitatea va fi utilizată pentru finanţarea investiţiilor şi asigurarea capitalului de lucru necesar IMM-urilor româneşti care activează în sectoarele industrie, producţie, agricultură sau servicii.

Preşedintele BSTDB, Dmitry Pankin, susţine, conform Agerpres: "Sprijinirea dezvoltării sectorului IMM-uri în regiunea Mării Negre este una din priorităţile strategice ale BSTDB. Suntem încântaţi să demarăm cooperarea cu Alpha Bank Romania pentru a îmbunătăţi accesul la capital al IMM-urilor româneşti şi a ajuta astfel la crearea de locuri de muncă, capacităţi sporite de export şi sprijinirea creşterii economice". Parteneriatul cu BSTDB este în linie cu sprijinul oferit de bancă pentru dezvoltarea segmentului IMM-urilor", a adăugat vicepreşedintele Alpha Bank Romania, Periklis Voulgaris.

Această operaţiune va duce finanţarea totală oferită de BSTDB în sprijinul IMM-urilor din România la peste 100 de milioane de euro.

Banca pentru Comerţ şi Dezvoltare a Mării Negre (BSTDB) este o instituţie financiară internaţională înfiinţată de Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Moldova, România, Rusia, Turcia şi Ucraina. Sediul central al băncii este în Salonic, Grecia, iar capitalul autorizat se ridică la 3,45 miliarde de euro. BSTDB beneficiază de un rating pe termen lung "A minus' de la Standard and Poor's (S&P) şi "A2' de la Moody's.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie