PENTRU FINANŢAREA INVESTIŢIILOR ŞI ASIGURAREA CAPITALULUI DE LUCRU NECESAR IMM-URILORAlpha Bank ia 40 milioane euro de la Banca pentru Comerţ şi Dezvoltare a Mării Negre

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

Banca pentru Comerţ şi Dezvoltare a Mării Negre (BSTDB) creşte finanţarea pusă la dispoziţia IMM-urilor din ţara noastră printr-o facilitate de 40 de milioane de euro acordată Alpha Bank Romania.

Facilitatea va fi utilizată pentru finanţarea investiţiilor şi asigurarea capitalului de lucru necesar IMM-urilor româneşti care activează în sectoarele industrie, producţie, agricultură sau servicii.

Preşedintele BSTDB, Dmitry Pankin, susţine, conform Agerpres: "Sprijinirea dezvoltării sectorului IMM-uri în regiunea Mării Negre este una din priorităţile strategice ale BSTDB. Suntem încântaţi să demarăm cooperarea cu Alpha Bank Romania pentru a îmbunătăţi accesul la capital al IMM-urilor româneşti şi a ajuta astfel la crearea de locuri de muncă, capacităţi sporite de export şi sprijinirea creşterii economice". Parteneriatul cu BSTDB este în linie cu sprijinul oferit de bancă pentru dezvoltarea segmentului IMM-urilor", a adăugat vicepreşedintele Alpha Bank Romania, Periklis Voulgaris.

Această operaţiune va duce finanţarea totală oferită de BSTDB în sprijinul IMM-urilor din România la peste 100 de milioane de euro.

Banca pentru Comerţ şi Dezvoltare a Mării Negre (BSTDB) este o instituţie financiară internaţională înfiinţată de Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Moldova, România, Rusia, Turcia şi Ucraina. Sediul central al băncii este în Salonic, Grecia, iar capitalul autorizat se ridică la 3,45 miliarde de euro. BSTDB beneficiază de un rating pe termen lung "A minus' de la Standard and Poor's (S&P) şi "A2' de la Moody's.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
daccaworking.ro
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS