PNL condiţionează votul pentru Spitalul Metropolitan de măsuri pentru construirea unor spitale în Sectoarele 3 şi 6

V.D
Miscellanea / 20 februarie 2018

PNL condiţionează votul pentru Spitalul Metropolitan de măsuri pentru construirea unor spitale în Sectoarele 3 şi 6

Vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi a anunţat astăzi că liberalii vor susţine proiectul în baza căruia Spitalul Metropolitan ar urma să fie construit pe Şoseaua Pipera în măsura în care Consiliul General va adopta şi un alt proiect, pentru identificarea unor suprafeţe de teren în vederea construirii a două spitale generaliste pe raza sectoarelor 3 şi 6.

"Consilierii PNL au propus un proiect de hotărâre de consiliu general pentru a începe toate procedurile legale pentru identificarea unor locaţii şi construirea a două spitale în Sectorul 3 şi în Sectorul 6, pentru că noi considerăm că acestea sunt zonele fără acoperire suficientă din punct de vedere al serviciilor spitaliceşti şi zonele cele mai potrivite pentru a fi construite spitale în Bucureşti. Este o hotărâre care se află la punctul doi pe ordinea de zi şi consilierii PNL au condiţionat votul pentru hotărârea privind construcţia Spitalului Metropolitan de adoptarea acestei hotărâri, pentru că noi nu suntem împotriva construirii de spitale în Bucureşti, noi nu credem că sunt investiţii ne-necesare, credem însă că priorităţile sunt altele şi nu spitalul din Pipera. Priorităţile sunt în Sectorul 3 şi în Sectorul 6. Aşteptăm cu interes să vedem în ce măsură şi aceste promisiuni şi aceste obligaţii, pe care le va avea, după votul Consiliului, administraţia Bucureştiului, vor fi în final puse în aplicare", a arătat Cristian Buşoi, într-o declaraţie acordată presei la Palatul Parlamentului.

Pe ordinea de zi a şedinţei din 22 februarie a fost reintrodus proiectul de hotărâre în baza căruia un teren din Şoseaua Pipera nr. 55 urmează să fie preluat din administrarea RATB în administrarea directă a CGMB, în vederea realizării Spitalului Metropolitan. În şedinţa anterioară, proiectul, care are nevoie de susţinerea a două treimi dintre consilieri pentru a fi adoptat, a fost respins, deoarece reprezentanţii PNL şi USR au votat împotrivă ori s-au abţinut. Consilierii PNL au pus la îndoială oportunitatea construirii spitalului pe Şoseaua Pipera.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. BUSOI ARE DREPTATE.! Ar trbui sa inceapa cu acestea din urma.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9126
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6804
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9667
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6911
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.7598

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro