PREMIER CATERING & EVENTS:Creştere cu 30% a cifrei de afaceri în prima parte a anului 2022

V.G.
Companii / 19 octombrie 2022

Creştere cu 30% a cifrei de afaceri în prima parte a anului 2022

Premier Catering a organizat în primele luni ale anului 2022 peste 1000 de evenimente şi a trecut de la o bucătărie de 150 mp la un spaţiu de 400 mp, arată un comunicat de presă transmis redacţiei.

Potrivit sursei citate, această schimbare a venit natural în urma scalării business-ului şi a dezvoltării pieţei de catering pe segmentul corporate. Premier Catering organizează evenimente corporate de la un număr de 20 persoane până la evenimente foarte mari cu participare internaţională de sute de participanţi.

"Domeniul de catering s-a dezvoltat odată cu piaţa. Iniţial nu erau stabilite reperele pentru aceste tipuri de servicii, însă în ultimii ani piaţa a început să se structureze şi să fie solicitate tot mai multe evenimente corporate. Acesta este şi motivul pentru care am investit într-o bucătărie de 400 mp şi ulterior într-un spaţiu logistic de 200 mp. Astfel, am ajuns să avem în primele 9 luni din acest an un număr record de aproximativ 1000 de evenimente corporate organizate", a declarat Andreea Vasilescu, CEO Premier Catering.

După doi ani dificili, în care piaţa de evenimente a avut de suferit din cauza pandemiei, Premier Catering a mizat pe oportunităţile momentului. A introdus constant noi tipuri de preparate şi platouri diferite precum platoul brunch, platoul vegetarian, platoul cu produse fără gluten şi calorii reduse, pentru a deservi nişe cât mai diferite de clienţi. În plus, rezultatele nu s-au lăsat prea mult aşteptate, astfel cifra de afaceri a crescut cu 30% în prima parte a anului 2022 faţă de anul anterior.

"În comparaţie cu alte companii de catering, noi venim cu un pachet complet, nu livrăm doar produse. Oferim consiliere în alegerea meniului, în alegerea setupului de eveniment şi stabilim împreună cu clientul flow-ul evenimentului. Punctul nostru forte este că putem asigura echipamente logistice pentru un eveniment de până la 3000 de persoane. De asemenea, foarte important, pe lângă meniurile prestabilite pe care le avem, bucătarii şi cofetarii noştri pregătesc şi meniuri speciale, fie că vorbim de meniuri specifice anumitor ţări (mansaf - Iordania, kavarma - Bulgaria, kebab cu vişine şi kourabia - Armenia, etc.), fie că vorbim de meniuri tematice", a mai declarat Andreea Vasilescu, CEO Premier Catering.

Exigenţa clienţilor pentru evenimente corporate impecabile a crescut, iar Premier Catering ştie extrem de bine că mâncarea contribuie definitoriu la percepţia asupra reuşitei unui eveniment. Evenimentele corporate au fost şi vor rămâne şi pe viitor instrumente importante în comunicarea internă a companiilor. Aşadar, Premier Catering pune accent pe nevoia de servicii flexibile, personalizate şi impecabile şi, în acelaşi timp, pe produse sănătoase, din ingrediente de top, care să surprindă prin gust şi aspect.

"Achiziţia de materii prime se face exclusiv de la furnizori autorizaţi si punem un accent deosebit pe calitatea materiilor prime folosite. Nu facem rabat la achiziţionarea materiei prime, folosim doar ingrediente de top. De asemenea, pentru că ne dorim să găsim mereu soluţii performante şi punem accent pe sustenabilitatea mediului, am achiziţionat un sistem de filtrare, regenerare şi refolosire al uleiului alimentar - VITO OIL - XS - care curăţă uleiul, îl depozitează într-un rezervor propriu, ceea ce îmbunătăţeşte gustul şi calitatea mâncării", a completat Andreea Vasilescu, CEO Premier Catering.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

unbr.ro
danescu.ro
arsc.ro
raobooks.com
heidi-chocolate.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

01 Mar. 2024
Euro (EUR)Euro4.9699
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5984
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1913
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8083
Gram de aur (XAU)Gram de aur303.5750

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
uniprest.ro
hipo.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb