Abonament gratuit

Premiile Oscar, probleme din cauza sportului

Ziarul BURSA #Cultură /

Audienţele dictează în lumea evenimentelor transmise în direct la TV , astfel că în anumite cazuri nimeni nu e interesat de prea multă concurenţă între evenimente diferite. Ceremonia de acordare a Oscarurilor, punctul culminant al sezonului premiilor cinematografice din Statele Unite, va avea loc în 2021 şi 2022 la sfârşitul lunii februarie pentru a se evita suprapunerea cu Jocurile Olimpice de Iarnă, cu finala Campionatului de fotbal american şi cu alte evenimente importante, au anunţat organizatorii.

Cea de-a 92-a ediţie a premiilor Oscar se va desfăşura anul viitor pe 9 februarie, însă ceremoniile următoare sunt programate pentru 28 februarie 2021 şi, res-pectiv, 27 februarie 2022, în ultima duminică a lunii.

"Calendarul JO 2022, al Super Bowl şi al vacanţelor (SUA) va împinge datele pentru 2021 şi 2022 în ultima duminică din februarie", au anunţat Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice, care acordă Oscarurile, şi reţeaua ABC, care difuzează gala în Statele Unite. Oscarurile sunt printre cele mai râvnite premii cinematografice din lume, iar seara de gală în cadrul căreia sunt înmânate distincţiile se difuzează live de la Hollywood în peste 225 de ţări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie