Programul de mentorat pentru Femei în Consilii de Administraţie creat de PWN România trece în etapa de program

G.D.
Companii / 23 septembrie

Violeta Ciurel, vicepreşedinte PWN România

Violeta Ciurel, vicepreşedinte PWN România

Echipa pilonului dedicat femeilor în Consilii de Administraţie (CA) din cadrul Professional Women's Network România nu a stat prea mult în vacanţă anul acesta, conform unui comunicat remis redacţiei. Din contră, încurajată de experienţa şi succesul programului pilot de mentorat pentru femei în CA, a construit un program complet de Mentorat dedicat acestui pilon, care vine să completeze experienţa oferită de Women on Boards Academy.

"Pilonul dedicat femeilor în Consilii de Administraţie a ajuns la o nouă etapă de maturitate, în care pe lângă programul său de bază - Women on Boards Academy - a creat programe complementare, care să desăvârşească experienţa de perfecţionare şi dezvoltare profesională a membrelor PWN România care sunt interesate de acest pilon. Programul de mentorat a plecat de la un proiect pilot şi avem încredere că va creşte într-un vector important pentru asociaţie şi pentru membrele noastre." - Ileana Botez, preşedinte PWN România.

Potrivit sursei citate, din noiembrie până în iunie, anul viitor, acest program va veni în sprijinul membrelor PWN care au o cariera în business, care doresc să înţeleagă mai bine rolul şi responsabilităţile care le revin membrilor în CA, care doresc să facă parte din acestea şi care doresc să avanseze în carieră în viitorul apropiat.

"Continuarea pilotului în format de program a venit firesc, ca urmare a atractivităţii şi unicităţii sale în peisajul românesc de business, precum şi a rezultatelor şi a aprecierilor pozitive pe care le-am obţinut în ediţia anterioară. Avem încredere că pe măsură ce vom acumula tot mai multă experienţă, iar comunitatea acestui program va creşte, el va deveni un instrument important în dezvoltarea profesională a femeilor care doresc să ajungă în poziţii de leadership." - Violeta Ciurel, vicepreşedinte PWN România.

Mentorii care vor contribui la acest program sunt membri în CA şi executivi din diverse companii din România şi din străinătate, acoperind diverse domenii de activitate; ei au acceptat cu multă generozitate să susţină programul nostru şi să ofere din timpul lor. Aşadar, participantele vor beneficia de cunoştinţele şi experienţa locală şi internaţională, leadership-ul şi experienţa de business a unor personalităţi valoroase şi recunoscute.

Înscrierea în program se va face pe baza unei scrisori de motivare a înscrierii, însoţită de un CV. Aceasta se poate realiza până în data de 20 octombrie a.c., la adresa de email office@pwnromania.net în atenţia dnei Violeta Ciurel, Vicepreşedinte Femei în Consilii de Administraţie sau violeta.ciurel@gmail.com, se mai arată în comunicat.

Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9184
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7383
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9890
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6933
Gram de aur (XAU)Gram de aur267.3958

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro