PSD sfătuieşte Alianţa PNL-PD să oprească circul împărţirii a ceea ce "nu are şi nici nu va avea"

ALINA VASIESCU
Ziarul BURSA #Politică / 27 ianuarie 2004

Partidul Social Democrat consideră că principalul scop al Alianţei PNL-PD este doar obţinerea de avantaje personale, deoarece, în loc să lucreze la programe şi soluţii alternative, "preşedinţii PNL şi PD îşi împart cu surle şi trîmbiţe candidaturile pentru diverse primării şi iluzorii posturi în structurile guvernamentale".

Amintind de recentele declaraţii contradictorii dintre liderii PNL şi PD asupra eventualei ocupări a postului de prim-ministru, după alegerile din 2004, PSD arată că nu este pentru prima dată cînd cele două formaţiuni se ceartă în mod public pentru diverse funcţii. "Timp de patru ani, între 1997 şi 2000, România a mai trecut prin astfel de episoade nefericite, cînd cetăţenii deveniseră victimele unor lupte politice absurde", declară reprezentanţii PSD, prin intermediul unui comunicat de presă. Aceştia sînt de părere că "debandada care domneşte în coaliţia resuscitată este demonstrată de multitudinea de liste şi candidaţi care ba candidează din partea PNL-PD, ba merg în alegeri pe forţe proprii, pentru ca totul să se schimbe a doua zi, şi scandalul pentru ciolan să reizbucnească cu şi mai mare putere".

Ultima reprezentaţie de acest gen este, potrivit PSD, cea dată de Traian Băsescu, cel ce a anunţat că PD are un candidat pentru pos-tul de premier, şi Theodor Stolojan, care a spuns că PNL este cel care va desemna premierul. În opinia PSD, astfel de declaraţii nu demonstrează decît că ne aflăm în faţa unei CDR - ediţia 2004, cu aceiaşi politicieni, aceleaşi scandaluri şi cu acelaşi celebru algoritm.

"PSD sfătuieşte Coaliţia PNL-PD să se oprească din circul împărţirii a ceea ce nu are şi nici nu va avea", concluzionează reprezentanţii partidului de guvernămînt.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

03 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9005
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9076
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4945
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3749

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro