Rezervările early booking arată că 2023 va fi un an record pentru litoralurile românesc şi bulgăresc

G.D.
Companii / 4 ianuarie 2023

Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel

Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel

IRI Travel anunţă lansarea în forţă a ofertelor tip early booking pentru sezonul estival 2023, sub genericul "Vacanţă la Marea Neagră", conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, sezonul estival 2023 aduce pentru litoralurile românesc şi bulgăresc reduceri early booking de până la 50%, avansuri mici de maxim 10% şi diferenţă de 90% cu 10 zile înainte de intrare la cazare. Astfel turiştii beneficiază de reducerile maxime de early booking însă nu riscă nimic, deoarece avansul este rambursabil. Efortul financiar al acestora este minim pentru că vor achita diferenţa de bani în cazul vacanţelor de vară abia peste 6-7 luni.

IRI Travel si agenţiile partenere din toată ţara se aşteaptă ca din 3 ianuarie rezervările să crească exponenţial şi datorită menţinerii unor reduceri de early booking maximale pe toată luna ianuarie

"Ultimul trimestru din 2022 ne-a arătat o creştere substanţială a rezervărilor tip early booking atât pentru litoralul românesc, cât şi pentru cel bulgăresc, cu circa 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent. 2023 pare un an mult mai stabil şi predictibil faţă de anii precedenţi, unica temere a turiştilor fiind cea financiară. Tocmai de aceea, turiştii preferă reducerile early booking, care le salvează bugetele şi pot acoperi eventualele scumpiri sau rata inflaţiei. Avem un litoral al Mării Negre, împărţit între două ţări. Dacă reunim ambele părţi, această rivieră reprezintă destinaţia de bază a românilor, ca număr de turişti. Există preţuri pentru toate buzunarele. Dacă Bulgaria stă excelent la capitolul hotelurilor în regim all inclusive, mă bucură că şi pe litoralul românesc sunt, la ora actuală, aproape 40 de hoteluri cu astfel de servicii. Pe ambele litoraluri am constatat că au fost făcute în continuare investiţii noi, în modernizări sau în hoteluri noi", declară Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

Majoritatea turiştilor români aleg hoteluri de la 3 stele în sus, în Bulgaria optând în special pentru servicii all inclusive, dar cu o tendinţă în creştere în acest sens şi în ţara noastră. Cele mai solicitate sunt, la ora actuală, pe ambele litoraluri, hotelurile de 4 şi 3 stele, ambele categorii cu o pondere de 50% din total, urmate de hotelurile de 5 stele, cu o pondere de 40%.

Iată exemple de oferte (cu reducerile early booking aplicate) pentru ambele litoraluri, pentru un sejur de 5 nopţi, perioada 1-6 iunie 2023:

În Balchik la un

hotel de 3 stele preţul este de 102 euro/persoană/sejur cu mic dejun, iar la Nisipurile de Aur la un

hotel de 3 stele, preţul este de 110 euro/persoană/sejur, all inclusive.

În Mamaia la un hotel de 3 stele, preţul porneşte de la 383 lei/persoană/sejur cu mic dejun şi la Costineşti la un hotel de 3 stele preţul este în jur de 566 lei/persoană/sejur cu mic dejun, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

unbr.ro
danescu.ro
arsc.ro
raobooks.com
heidi-chocolate.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

01 Mar. 2024
Euro (EUR)Euro4.9699
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5984
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1913
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8083
Gram de aur (XAU)Gram de aur303.5750

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
uniprest.ro
hipo.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb