Sănătate

15 martie
Control la centrele de vaccinare paralele

ANGAJAŢII MAI - ESENŢIALII ETAPEI A II-AControl la centrele de vaccinare paralele

I.Ghe.Ziarul BURSA #Miscellanea / 11 martie

Scandalul iscat la finalul săptămânii trecute de transparentizarea de către Ministerul Sănătăţii a tuturor datelor privind vaccinarea pare departe de a se stinge, deşi premierul Florin Cîţu a declarat, ieri, că nu are nicio divergenţă cu Vlad Voiculescu, ministrul de resort, despre care a precizat că îi va evalua activitatea după primele şase luni ale anului în curs.

Sistem de sănătate în cârje, economie pe butuci

Sistem de sănătate în cârje, economie pe butuci

George MarinescuZiarul BURSA #Macroeconomie / 25 februarie

Măine se împlineşte un an de la primul caz de infectare cu SARS CoV 2 în ţara noastră. În seara zilei de 26 februarie 2020, fostul ministru al Sănătăţii, Victor Costache, şi secretarul de stat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, anunţau că a fost depistat, la noi, pacientul zero infectat cu noul coronavirus.

După un an de pandemie, sistemul nostru de sănătate este încă depăşit de situaţie

După un an de pandemie, sistemul nostru de sănătate este încă depăşit de situaţie

Julia PandiZiarul BURSA #Politică / 25 februarie

Primul caz de coronavirus din ţara noastră a instaurat panică, iar sistemul de sănătate nu avea resursele necesare să lupte contra Covid-19 şi a fost nevoie de mari eforturi, pentru ca pacienţii să primească îngrijirile necesare. De atunci a trecut un an, dar sistemul de sănătate din ţara noastră este încă depăşit de situaţie, susţin chiar şi cadrele medicale.

Combaterea pandemiei a îmbolnăvit sufletele

MINISTERELE SINGURĂTĂŢIICombaterea pandemiei a îmbolnăvit sufletele

Octavian DanZiarul BURSA #Miscellanea / 25 februarie

Efectele directe ale coronavirusului sunt cunoscute de toată lumea şi sunt combătute, atât cât se poate, de către specialişti. Efectele indirecte ale pandemiei au început să iasă la iveală, iar concluziile sunt absolut îngrijorătoare. Depresia, izolarea completă, anxietatea, violenţa în familie, gândurile suicidale sunt câteva dintre problemele cauzate indirect de măsurile luate la nivel global pentru combaterea crizei sanitare.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
Emilian Popovici

VIDEOCONFERINŢA BURSA: VACCINAREA / CONF.UNIV.DR. EMILIAN POPOVICI, SOCIETATEA ROMÂNĂ DE EPIDEMIOLOGIE:"Vaccinarea populaţiei în proporţie de 70% este realizabilă, până la finalul anului, dacă toate lucrurile decurg ca la carte"

A.T.Ziarul BURSA #Companii / 03 februarie

Vaccinarea populaţiei ţării noastre se poate realiza în proporţie de 70% până la finalul anului dacă toate lucrurile vor decurge ca la carte, a declarat conf.univ.dr. Emilian Popovici, vicepreşedinte al Societăţii Române de Epidemiologie.

Florin Mihălţan

VIDEOCONFERINŢA BURSA: VACCINAREA/ PROF.UNIV.DR. FLORIN MIHĂLŢAN, MEDIC PNEUMOLOG LA INSTITUTUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE "MARIUS NASTA":"Studiile arată că vaccinul împotriva Covid are o durată de protecţie contra virusului de trei luni"

A.T.Ziarul BURSA #Companii / 03 februarie

Protecţia în faţa Covid-19 creşte cu 95% după vaccinare, conform rapoartelor cercetătorilor, iar riscul de infectare cu virusul este mult diminuat. În plus, în cazul infectării ulterioare vaccinării virusul are o formă mai uşoară, lucru foarte...

"La pasul anterior" pe platforma pentru vaccinare

George ChiriţăZiarul BURSA #Miscellanea / 21 ianuarie

George Chiriţă

Cetăţenii României au o vină colectivă: anume aceea de a fi dorit să se programeze pentru vaccinare cu toţii, şi în acelaşi timp. Pentru această eroare colectivă de strategie există un leac sigur: platforma naţională de programare pentru vaccinare!

<< mai multe ştiri >>

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
Electromagnetica
anahotels.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Iul. 2021
Euro (EUR)Euro4.9198
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1348
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5704
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7754
Gram de aur (XAU)Gram de aur243.1200

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Allview
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo