Schneider Electric a lansat APC Smart-UPS Ultra

S.B.
Companii / 22 noiembrie

Schneider Electric a lansat APC Smart-UPS Ultra

Schneider Electric a lansat noul APC Smart-UPS Ultra, în Europa, prima sursă de alimentare neîntreruptă monofazată (Uninterruptable Power Supply - UPS) de 3 kW şi 5 kW 1U din industrie.

Conceput pentru a oferi mai multă putere, flexibilitate şi monitorizare inteligentă, cu cea mai redusă amprentă, APC Smart-UPS Ultra permite profesioniştilor IT şi furnizorilor de soluţii să abordeze multe dintre provocările legate de implementarea infrastructurii IT în medii edge computing distribuite şi la nivelul edge mai complex.

Piaţa globală de soluţii edge computing se confruntă cu o creştere masivă, cu o rată anuală de 12,5%, până la aproximativ 250,6 miliarde de dolari în 2024, potrivit IDC. Proliferarea tehnologiilor digitale şi a aplicaţiilor inteligente determină nevoia de resurse de calcul, de reţea şi de stocare care sunt localizate în proximitate, pentru a permite derularea de procese şi experienţe esenţiale pentru business, care se bazează pe conectivitate cloud. Cu toate acestea, configurarea, implementarea şi menţinerea infrastructurii IT de suport pentru mai multe site-uri dispersate geografic vine cu provocări serioase.

Cu APC Smart-UPS Ultra, Schneider Electric aduce pe piaţă cel mai mic şi mai avansat UPS monofazat, care oferă flexibilitate la instalare şi reduce costurile totale de utilizare (TCO) fără compromisuri. Designul compact al UPS-ului este cu până la 50% mai mic şi mai uşor decât soluţiile UPS comparabile de pe piaţă. APC Smart-UPS Ultra oferă opţiuni flexibile de montare, inclusiv suporturi pentru rack, tower sau perete/tavan, astfel încât să poată fi amplasat la distanţă pentru a permite soluţiilor IT mai mult spaţiu în rack.

Bateria litiu-ion de la APC Smart-UPS Ultra durează de până la trei ori mai mult decât bateria unui UPS tradiţional, (VRLA) şi nu va trebui înlocuită în condiţii normale de funcţionare. Acest lucru ajută la eliminarea costurilor de înlocuire, de service şi a analizelor frecvente referitoare la statusul UPS-ului. În plus, APC Smart-UPS Ultra vine şi cu o garanţie de 5 ani.

APC Smart-UPS Ultra este EcoStruxure Ready, fapt care permite monitorizarea bazată pe cloud, primirea de recomandări bazate pe date pentru a optimiza performanţa şi, nu în ultimul rând, permite vizibilitate de oriunde asupra mai multor dispozitive UPS. Conectivitatea se realizează prin portul Ethernet sau portul de reţea încorporat, iar portalul web EcoStruxure Ready APC Smart-UPS oferă alerte automate, personalizabile, cu privire la starea UPS-ului, pentru a simplifica întreţinerea preventivă, a reduce timpul de nefuncţionare şi timpul mediu de reparare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9192
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6852
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9737
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6962
Gram de aur (XAU)Gram de aur268.5155

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro