Societatea JetFlyHub S.R.L. dezminte afirmaţiile false apărute în mass-media

F.D.
Companii / 6 octombrie

Societatea JetFlyHub S.R.L. dezminte afirmaţiile false apărute în mass-media

Societatea JetFlyHub S.R.L. dezminte afirmaţiile false apărute în mass-media, şi în scopul informării corecte a opiniei publice, punctează următoarele aspecte şi doreşte să solicite dreptul la replică, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"Referitor la relaţia societăţii noastre cu MApN, precizam că aceasta s-a desfăşurat pe baza contractuala, urmare a câştigării unei licitaţii publice, aspect confirmat de documente cât şi de instituţia în cauza.

În perioada 2018-2021 societatea noastră a livrat produsul combustibil turboreactor pentru aeronave, combustibil ce a fost recepţionat integral cantitativ şi calitativ de către reprezentanţii autorităţii contractante.

Supunem atenţiei şi faptul că astăzi 06.10.2022, autoritatea contractanta şi-a exprimat, de asemenea, în mod public, poziţia, confirmând că "avioanele MIG-21 Lancer, din dotarea Forţelor Aeriene Romane, nu au fost consemnate la sol, în perioada 2018-2021 din cauza unor probleme tehnice, cauzate de calitatea combustibilului utilizat!"

Cu privire la dezinformarea publica ce a vizat acţionarii societăţii şi administratorii acesteia, îndeosebi Dan Berendel şi Cristian Berendel, supunem opiniei publice motivarea judecătorilor Curţii de Apel Ploieşti (Încheierea nr. 1 din 13.07.2021 din dosarul nr. 456/42/2021 a Curţii de Apel Ploieşti), confirmata de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie prin încheierea nr. 673 din 22.07.2021 din dosarul nr. 456/42/2021 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, hotărâri care desfiinţează toate afirmaţiile false ce au apărut în media", susţin reprezentanţii Societăţii JetFlyHub S.R.L.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9297
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6851
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0142
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7419
Gram de aur (XAU)Gram de aur271.1673

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro