Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Softuri de 1.200 miliarde de dolari

Ziarul BURSA #Companii #IT /

Siguranţa şoferilor şi pietonilor cos-tă foarte mult. Astfel, nevoia de funcţii de siguranţă avansate pentru automobile automatizate şi autonome va urca veniturile generate de softurile vehiculelor de peste patru ori, la 1.200 miliarde de dolari, până în 2030.

Anunţul a fost făcut de directorul general al producătorului de componente auto Continental, Elmar Degenhart. Potrivit acestuia, evitarea accidentelor de către automobilele autonome necesită procesarea semnalelor transmise de senzori radio, video şi laser, determinând o creştere masivă pentru softuri sofisticate: "Competenţa software este esenţială pentru companiile auto de succes, dar industria nu este suficient de dezvoltată în această privinţă". Aplicaţiile software destinate vehiculelor generează în prezent venituri anuale de 280 miliarde de dolari. Potenţialul de creştere a veniturilor şi lipsa competenţelor de dezvoltare software a producătorilor auto face ca firmele din afara industriei auto să fie bine plasate pentru a se implica în acest domeniu. Elmar Degenhart a apreciat că industria software şi industria auto trebuie să colaboreze mai mult pentru a dezvolta vehicule autonome, iar această colaborare va duce la o schimbare de abordare pentru ambele părţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie