START-UP ROMÂNESC:Compania Postis a atras într-un singur an 2,1 milioane de euro

D.I.
Companii / 7 mai 2019

Echipa Postis

Echipa Postis

Postis, start-up-ul românesc care a dezvoltat o platformă prin intermediul căreia companiile naţionale şi internaţionale de retail îşi pot eficientiza întregul flux de livrare, a atras o nouă finanţare în valoare de 1,4 milioane de euro.

Aşadar, finanţările totale atrase de companie în doar un singur an se ridică la aproape 2 milioane de euro. Această nouă investiţie românească le oferă fondatorilor curajul de a se extinde pe pieţele din Europa, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

Platforma Postis pune la dispoziţia companiilor partenere din domeniul retail opţiuni diversificate, personalizate şi flexibile menite să structureze şi să simplifice întregul lanţ de vânzare-cumpărare-livrare. Companiile partenere se bucură de uşurinţa cu care pot integra noi opţiuni de livrare, de optimizare a timpilor de livrare şi de reducere a costurilor cu transportul, toate aceste îmbunătăţiri aducând mărirea marjei de profit şi îmbunătăţirea experienţei şi satisfacţiei clientului final.

Mircea Stan, CEO Postis, a declarat: "Prin această investiţie, Postis devine una dintre companiile româneşti cu cea mai rapidă rată de capitalizare. Compania şi-a început activitatea cu o investiţie de 100.000 de euro, reprezentând fonduri proprii, apoi la începutul anului 2018 am luat prima finanţare de jumătate de milion de euro, iar anul acesta am reuşit să atragem o nouă finanţare de 1.4 milioane de euro. Investiţia va fi folosită pentru atingerea a două obiective strategice: susţinerea creşterii accelerate a companiei şi dezvoltarea produsului în vederea extinderii pe alte pieţe din Europa".

Încrederea investitorilor în start-up-ul românesc este dată de faptul că încă de la lansarea platformei pe piaţă aceasta a înregistrat o creştere accelerată, caracterizată prin dublarea numărului de comenzi procesate la fiecare 6 luni, ajungând în prezent la peste 1,7 milioane de comenzi. Postis a încheiat parteneriate cu marii jucători de pe piaţă precum Flanco, Ikea, Elefant, Frisbo precum şi cu alte companii de transport, curierat, logistică ori retail.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
cautavocat.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9036
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5570
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9186
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4789
Gram de aur (XAU)Gram de aur274.4439

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro