SUPLIMENT FONDURI EUROPENEProiectul #Antreprenorium, la final

Ziarul BURSA #Fonduri Europene / 31 august 2021

53 de firme cu 144 locuri de munca, ocupate de persoane cu domiciliul în regiunea Sud Muntenia au fost înfiinţate prin intermediul proiectului #Antreprenorium, anunţă Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii la finalizarea programului realizat de Asociaţia "Centrul de Consultanţă si Management al Proiectelor" EUROPROJECT în parteneriat cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului.

Proiectul #Antreprenorium a fost finanţat ăn cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014-2020, apelul România Start Up Plus şi a avut drept obiectiv încurajarea antreprenoriatului şi a ocupării pe cont propriu prin susţinerea înfiinţării de întreprinderi cu profil nonagricol în zona urbană din regiunea Sud a României.

Grupul ţintă a fost format din 464 de persoane, dintre care 255 femei, cu domiciliul sau reşedinţa în mediul urban sau rural, care au beneficiat de formare antreprenorială privind cadrul general în care activează afacerea, marketing-ul afacerii, finanţarea afacerii, managementul resurselor umane, fundamentarea şi elaborarea unui plan de afacere.

În urma concursului de planuri de afaceri desfăşurat în cadrul proiectului au fost selectate 53 de planuri de afaceri care au primit finanţare de maximum 160.000 lei. Astfel, prin proiectul #Antreprenorium, 53 de firme au beneficiat de capital de start-up, iar noii oameni de afaceri au participat la stagii de practică în întreprinderi reale în scopul dobândirii de abilităţi practice în domeniul în care vor demara noua afacere, au beneficiat de consiliere, consultanţă, mentorat în scopul consolidării şi punerii în aplicare a planului de afaceri şi au fost sprijiniţi în vederea înfiinţării afacerilor. Funcţionarea şi dezvoltarea afacerilor finanţate a fost monitorizată permanent pentru a minimiza riscul de eşec al acestora, precum şi pentru a asigura dezvoltarea afacerilor, nu doar supravieţuirea lor pe piaţă.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Oct. 2022
Euro (EUR)Euro4.9480
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0712
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1139
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6665
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.7335

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

ccib.ro
solarenergy-expo.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro