Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

Tradeville vinde Vanguard Asset Management

A.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Societatea de brokeraj Tradeville a semnat contractul de vânzare privind cesionarea integrală a participaţiei deţinute la SAI Vanguard Asset Management, administratorul fondului Fondului Des­chis de Investiţii ETF - BET Tradeville (simbol TVBETETF), listat la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) şi care replică structura referinţei pieţei noastre de capital, indicele BET.

"Potenţialul cumpărător va depune documentaţia necesară în vederea obţinerii avizului Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru finalizarea tranzactiei", arată Tradeville în notificarea trimisă pieţei.

Societatea de brokeraj subliniază că este foarte posibil ca procesul necesar până la finalizarea tranzactiei să fie de durată, pe întreaga sa durată poziţia de control în cadrul acţionariatului SAI Vanguard Asset Management urmând a fi deţinută în continuare de Tradeville.

În notificare nu este menţionat numele potenţianlului cumpărător, dar se subliniază că, potrivit discuţiilor purtate, acesta are intenţia de a dezvolta activităţile curente ale SAI Vanguard Asset Management, inclusiv prin creşterea numărului de fonduri administrate.

În prezent, ETF - BET Tradeville este singurul instrument de tip Exchange- Traded Fund (ETF) tranzacţionabil la Bursa de Valori Bucureşti.

Un ETF este un vehicul de investiţii care, spre deosebire de fondurile mutuale, este tranzacţionat la o bursă, precum acţiunile.

ETF ­ BET Tradeville oferă expunere pe bursa noastră prin replicarea cât mai precisă a performanţei indicelui BET, investind doar în acţiuni din componenţa coşului de acţiuni şi depozite bancare, se arată în descrierea fondului de pe site-ul societăţii de brokeraj.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS