Unul dintre fondatorii Băncii Transilvania a mai vândut încă 162.000 de acţiuni TLV

F.A.
Piaţa de Capital /

Dănuţ Radu Pălăgheanu, membru al Consiliului de Administraţie al Băncii Transilvania (TLV), şi unul dintre fondatorii băncii, a vândut, vineri, 162.000 de titluri TLV, potrivit unei notificări remise Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Potrivit notificării, preţul mediu la care s-a realizat tranzacţia a fost de 1,6578 lei/unitate, iar valoarea schimbului a fost de 268.563 lei (aproximativ 59.000 de euro).

Domnul Pălăgheanu a mai vândut, în prima jumătate a lunii decembrie, alte 200.000 de acţiuni TLV, la un preţ mediu de 1,535 lei/unitate, pentru care a încasat 307.000 lei, potrivit unor comunicate remise BVB.

Domnul Pălăgheanu ne-a declarat, în luna decembrie, după vânzarea celor 200.000 de titluri TLV: "Este posibil să mai vând şi când acţiunea va depăşi preţul de 1,55 de lei/unitate".

Mai mulţi membri din conducerea Băncii Transilvania au vândut, în 2013, acţiuni TLV, printre aceştia fiind Roberto Marco Marzanati, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie, Andrei Dudoiu, director Executiv Regional Bucureşti, Nevenca Doca, director de Resurse Umane, Tiberiu Moisă, directorul pentru Clienţi Corporativi şi IMM şi Rareş Nileş, directorul general al BT Securities

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS