Vaccinarea este obligatorie pentru angajaţii Google şi Facebook care lucrează de la birou

S.B.
Miscellanea / 29 iulie

Vaccinarea este obligatorie pentru angajaţii Google şi Facebook care lucrează de la birou

Facebook şi Google au anunţat că toţii angajaţii care vor lucra din birourile celor două companii vor trebui, în mod obligatoriu, să se vaccineze, informează news.ro.

În vreme ce atât Google, cât mai ales Facebook, oferă un anumit nivel de flexibilitate în ceea ce priveşte libertatea angajaţilor de a lucra de la distanţă, cei care doresc sau sunt nevoiţi să lucreze de la birourile celor două companii vor trebui să se vaccineze.

Google şi Facebook au anunţat, la distanţă de câteva ore, că vaccinarea va fi obligatorie pentru propriii angajaţi, care trebuie să lucreze de la birou şi care vor avea mai multe contacte directe cu colegi şi parteneri.

Sundar Pichai, şeful Google, a spus că vaccinarea celor peste 135.000 de angajaţi, pe care compania îi are în 50 de ţări, le va oferi acestora mai multă linişte cu privire la virus.

În acelaşi timp, Google amână revenirea la birou a angajaţilor săi pentru jumătatea lunii octombrie, asta după creşterea, din nou, a numărului de infectări, cu varianta delta.

Facebook va cere tuturor angajaţilor din Statele Unite care vin la birou să se vaccineze. Pentru angajaţii din alte ţări, o decizie va fi luată la o dată ulterioară şi va diferi, probabil, de la ţară la ţară.

Vaccinarea obligatorie pentru proprii angajaţi este o politică adoptată de un număr de din ce în ce mai mare de companii de tehnologie şi entertainment. Netflix, de exemplu, le va cere tuturor celor care intră în contact cu actorii să se vaccineze.

Opinia Cititorului ( 6 )

 1. 'vor trebui, în mod obligatoriu, să se vaccineze' in spiritul democratiei si al respectului fata de om.

  Toți zombies!

  Era previzibil! Practic, injectarea mortala va fi obligatorie in prima faza, pt toti cei care fac pactul cu Satana!

  FORMULA DE ÎNCHEIERE A CICLULUI PENTRU „VACCINAȚI”

  by Steven Fishman 

  Mi se pune adesea întrebarea: „Dacă am făcut „vaccinul ”, cât timp voi trăi? 

  Am lăsat această întrebare unui prieten de-al meu, dr. Dr. Mylo Canderian. [născut Milos Iskanderianos, Corfu, Grecia, 1938], care a dezvoltat brevetul oxidului de grafen pentru utilizare ca armă hematologică în 2015. 

  Cu totală transparență, dr. Canderian este ceea ce aș numi un „globalist genocid”, care urmează preceptul zece din pietrele ghid din Georgia, despre care se discută foarte rar, afirmând „nu fii un cancer pe pământ; lasă loc pentru natură”. 

  Dr. Canderian este medic colaborator la Organizația Mondială a Sănătății și sprijină mult, de asemenea, pe Klaus Schwab și „Great Reset”, marccând introducerea unei monede digitală mondială, care este un obiectiv secundar al OMS pentru 2022. 

  Dr. Canderian este de părere că 95% din populația lumii sunt „mâncători inutili” care trebuie să fie eutanasiați cât mai repede posibil. 

  „Uită-te la centrul orașului Chicago, Baltimore sau Los Angeles”, a spus el, „și vei vedea clar de ce trebuie să fie mâncatorii inutili sacrificați ca niște câini turbați”. 

  El și-a exprimat disprețul față de „Educatorii infecțioși” care promovează teoria critică a rasei și este încrezător că „vaccinul” va pune capăt „cancerului uman de pe pământ”. 

  Dr. Canderian este un susținător înflăcărat al datoriei și obligației francmasoneriei de a scăpa lumea de „ciuma umanității”. 

  Cu toate acestea, la nivel personal, el și cu mine împărtășim pasiunea pentru același fel de mâncare exotic servit la L’emince de Veau din Geneva: Supa cremă de colibri, urmată de Elk Tongue. 

  Amândoi suntem fani ai bucătarului Gaston Sere de Rivieres, care este un geniu culinar. 

  Așadar, l-am întrebat pe Mylo: „Cum pot „vaccinații ”să știe cu certitudine cât trebuie să trăiască după ce au fost înțepați?” 

  Mi-a prezentat informația, numită „Formula de sfârșit de ciclu”. 

  El a explicat cât de ușor este de calculat. 

  „Puterea simplității”, a spus el. „Există un ciclu maxim de zece ani de la injectare până la sfârșitul ciclului”, [sau moarte], a explicat el. „Și este extrem de ușor de determinat”. 

  El a spus că orice hematolog îl poate vedea în câteva secunde la microscop și chiar mai ușor la microscop electronic. „Procentul de sânge afectat [sau contaminat] de sau cu oxid de grafen este reciprocitatea calculului de sfârșit de ciclu”, a dezvăluit el. 

  Cu alte cuvinte, un „inoculat” [așa cum numește pe oricine a primit autorizația de utilizare experimentală Eugenică Depopulare Letal Injection Bioweapon] având 20% deteriorare a oxidului de grafen în sângele său, cu excepția oricăror alte criterii de intrare, va trăi timp de 8 ani. [10 ani mai puțin 20%]. 

  Cineva cu 70% deteriorare a oxidului de grafen nu va trăi mai mult de 3 ani. [10 ani mai puțin 70%]. 

  Dra. Jane Ruby a fost recent intervievată de Stew Peters pe podcastul său și a arătat exemple de cum arată sângele deteriorat atunci când este expus la oxidul de grafen. 

  Oxidul de grafen, pentru cei care nu știu, este componenta proteinelor spike și prionilor de ARN Messenger care sunt în război cu inima, plămânii, creierul și sângele pentru oxigen. 

  Oxidul de grafen este un burete de oxigen care privează organismul de oxigenul necesar și provoacă numeroase complicații, care includ, între altele, șoc anafilactic, coagularea sanguină toxică, paralizie pulmonară mortală, cancer mitocondrial și cancer endotelial.” 

  Punctul de vedere al dr. Mylo Canderian este similar cu cel al Klaus Schwab, Bill Gates și CEO-ul Big Pharma: LASĂ-I SĂ MOARĂ TOȚI! 

  L-am întrebat pe Mylo ce efect au a doua și a treia injectie, și întăririle, și cum schimbă acest lucru tabelul Sfârșitul ciclului. 

  Mylo a răspuns: „Totul se poate măsura prin teste hematologice. Cu cât mai multe injecții primesc imbecilii, cu atât sângele lor va arăta mai rău la microscop și cu atât mai repede se vor transforma în îngrășământ”. 

  În cele din urmă, l-am întrebat cum complotul pentru a ucide atât de multe miliarde de oameni ar putea fi păstrat atât de secret de un astfel grup de elite. 

  Răspunsul său a fost: „Nu știi prea multe despre masonerie, nu-i așa, Steve?” Și iată-l. 

  1. Incredibil ca asemenea bullshit este tolerat de moderatori.

   Mesajul pe care l-am redirectionat eu aici, nu este pt cercopiteci oligofreni de genul tau(neutru), ci se adreseaza unui public cu IQ pozitiv!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Apanova
anahotels.ro

Curs valutar BNR

17 Sep. 2021
Euro (EUR)Euro4.9473
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1999
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5309
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7880
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.6026

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Codul comercial român
energynomics.ro
Cotaţii fonduri mutuale
bsenergyweek.com
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro