Vertiv inaugurează o nouă fabrică în Ras Al Khaimah pentru a-şi extinde afacerea cu soluţii modulare integrate

G.D.
Companii / 30 ianuarie

Vertiv inaugurează o nouă fabrică în Ras Al Khaimah pentru a-şi extinde afacerea cu soluţii modulare integrate

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate, a inaugurat o extindere a fabricii sale din Ras Al Khaimah, Emiratele Arabe Unite, pentru a-şi susţine producţia de soluţii integrate modulare (IMS), aparatură de comutare de joasă tensiune şi busway, conform unui comunicat remis redacţiei. Cea mai recentă extindere va ajuta compania să abordeze în mod proactiv cererea în creştere pentru produse şi servicii Vertiv.

Potrivit sursei citate, această nouă unitate va fi strategică în reţeaua de producţie Vertiv pentru operaţiunile sale de afaceri globale şi este situată strategic pentru a răspunde nevoilor clienţilor din regiunile Orientului Mijlociu, Africa, Australia şi Asia de Sud. Amplasamentul este o extindere a fabricii existente E+I Powerbar Gulf, oferind încă 5.700 mp de spaţiu interior, servind ca zonă de producţie şi birouri.

Giordano Albertazzi, CEO, Vertiv, a declarat: "Sunt extrem de mândru să văd că fundamentele culturii şi inovaţiei de înaltă performanţă Vertiv sunt aduse la viaţă în această nouă extindere din Emiratele Arabe Unite. Această locaţie ne permite să sprijinim mai bine baza noastră de clienţi în creştere din mai multe ţări, cu soluţii care sunt esenţiale pentru transformarea digitală continuă. Vom continua să ne consolidăm capacităţile de a inova cu şi pentru clienţii noştri."

Adrian Sheridan, directorul Powerbar Gulf, Vertiv, a comentat: "Adăugarea noului spaţiu de producţie demonstrează importanţa deservirii regiunii. Vertiv se străduieşte în mod continuu să lanseze cele mai noi şi mai inovatoare soluţii tehnologice pentru a-şi sprijini clienţii".

Noua fabrică va produce o serie de soluţii de distribuţie şi continuitate a energiei, inclusiv:

Aparatură de comutare de joasă tensiune (LV), care asigură un flux continuu de energie electrică necesară pentru a sprijini forţa de muncă hibridă, a alimenta operaţiunile comerciale şi a furniza produse şi servicii digitale. Toate aparatele de comutare LV sunt construite la comandă folosind un design modular care poate fi configurat pentru a se potrivi cerinţelor respectivei locaţii.

Vertiv Powerbar iMPB, sistemul busway care permite, în timp, companiilor să optimizeze şi să adapteze eficient din punct de vedere al costurilor infrastructura de distribuţie a energiei, maximizând disponibilitatea cu livrarea continuă a energiei la sarcini critice.

Soluţii modulare prefabricate care oferă un pachet la cheie complet pentru centrele de date. Modulele de putere complet asamblate sunt proiectate, construite şi testate în unităţi de producţie, gata pentru a fi instalate la faţa locului ca o unitate completă pre-integrată.

În noiembrie 2021, Vertiv a finalizat achiziţia E+I Engineering Ireland Limited şi a afiliatului său Powerbar Gulf LLC cu sediul în Ras Al Khaimah, pentru a-şi consolida şi mai mult portofoliul de oferte pentru centre de date şi alte infrastructuri digitale critice şi soluţii de continuitate din întreaga lume, se menţionează în comunicat.

Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro
ahkrumaenien.ro

Curs valutar BNR

24 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9255
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5904
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9881
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6013
Gram de aur (XAU)Gram de aur294.2340

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro