VIDEOCONFERINŢA ELECTROMOBILITATEA / MIHAI MARDALE, HEAD OF E-MOBILITY, ENEL X:"Ne propunem să ajutăm tranziţia energetică a transportului public şi privat"

A.I.
Ziarul BURSA #Companii / 19 mai 2021

Mihai Mardale

Mihai Mardale

"Enel X România are în plan crearea unei reţele naţionale de staţii de încărcare"

Zona de mobilitate electrică reprezintă un pilon strategic în cadrul Enel X, companie ce îşi propune să ajute tranziţia energetică a transportului public şi privat, a spus Mihai Mardale, Head of E-Mobility în cadrul Enel X.

Reprezentantul Enel X a explicat: "Facem asta prin oferirea soluţiilor complete de mobilitate electrică, care să acopere toate nevoile potenţialilor clienţi, fie că vorbim de persoane fizice, flote sau companii care îşi doresc să ofere servicii de mobilitate electrică la rândul lor. În acest sens, Enel X România are în plan crearea unei reţele naţionale de staţii de încărcare (n.r. a vehiculelor electrice), iar astăzi are peste 140 de puncte de încărcare în toată ţara, instalate atât în spaţiile publice cât şi în cele private".

Mihai Mardale a adăugat: "Infrastructura deja dezvoltată oferă şoferilor posibilitatea să călătorească de la nord la sud şi de la est la vest, aşa cum ne propuneam încă din anii trecuţi. În plus, aceştia au la dispoziţie şi aplicaţia JuicePass care permite o flexibilitate în procesul de încărcare a vehiculelor electrice la staţiile noastre şi simplifică accesul la informaţiile despre consum. De exemplu, aceştia îşi pot rezerva staţia de încărcare prin intermediul aplicaţiei, astfel încât să se asigure că în momentul în care vor ajunge la aceasta, să fie şi disponibilă".

Conform reprezentantului Enel X, prin intermediul Juice Pass, clienţii companiei pot avea acces şi la peste 95.000 de puncte de încărcare din Europa.

"Continuăm să adăugăm constant noi puncte de încărcare. Şi pentru că nevoile de încărcare nu se rezumă doar la staţiile publice, acoperim şi nevoile de încărcare din zona privată. Iar aici vorbim de soluţii de mobilitate electrică pentru acasă sau la birou, care vin să uşureze viaţa şoferilor de vehicule electrice. Aceste soluţii includ atât staţii de încărcare cât şi servicii de instalare şi, nu în ultimul rând, aplicaţii software prin care clienţii îşi pot monitoriza şi controla propriile dispozitive de încărcare", a spus Mihai Mardale.

În altă ordine idei, reprezentantul Enel X a subliniat că dezvoltarea infrastructurii este un element cheie în adopţia maşinilor electrice însă, din punctul său de vedere, pentru ca adopţia să se petreacă într-un ritm mai rapid decât cel de acum, trebuie avut în vedere şi un mix între staţiile publice şi staţiile de încărcare private.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “România - Strategia dezvoltarii”
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

23 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9437
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0679
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1569
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6284
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.8092

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro