"Wizrom Software" are doi noi directori

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 8 ianuarie 2008

"Wizrom Software" are doi noi directori

Compania Wizrom Software, unul dintre primii cinci jucători de pe piaţa locală a soluţiilor informatice de business, are începând de luna aceasta doi Managing Directors, în persoana lui Zemy Apfelbaum şi respectiv Adrian Bodomoiu. Zemy Apfelbaum a ocupat până în prezent funcţia de Sales & Marketing Manager, în timp ce Adrian Bodomoiu a deţinut postul de Operations Manager.

"Am optat pentru această variantă de management pentru a fructifica la maxim atât oportunităţile existente în acest moment pe piaţa de soluţii de business din regiune cât şi parteneriatul cu One1 Software, una din cele mai importante companii din domeniul IT din Israel", a declarat Zemy Apfelbaum, Managing Director Wizrom Software.

Fostul director general Cristian Udrescu rămâne acţionar al companiei ,dar a încheiat activitatea executivă la Wizrom şi s-a lansat într-o serie de proiecte personale.

Adrian Bodomoiu, Managing Director Wizrom Software, a afirmat: "Considerând că un potenţial important pentru creşterea viitoare a companiei îl reprezintă baza de clienţi deja existenţi, şi continuând ideea noastră de a fi un partener pe termen lung al companiilor care utilizează soluţiile noastre, am decis înfiinţarea unui nou departament - Customer Service, destinat în primă instanţă companiilor mijlocii şi mari din portofoliul nostru şi care va fi extins ulterior pentru a-i deservi pe toţi clienţii noştri".

Compania românească Wizrom Software este unul dintre principalii furnizori de soluţii informatice integrate pentru managementul afacerilor, prezent pe piaţa românească încă din anul 1992. De la sfârşitul anului 2006 a devenit Microsoft Gold Certified Partner. Cu filiale în Republica Moldova şi Bulgaria, Wizrom are peste 2,400 de clienţi activi şi 20.000 de licenţe instalate pentru companii din cele mai variate domenii de activitate.

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

03 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9005
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9076
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4945
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3749

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro