ZIARUL BURSA

11 februarie 2010
Preşedinte la ce?

Preşedinte la ce?

MAKEPiaţa de Capital / 11 februarie 2010

Remarcabilul eveniment aşteptat la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) constă în alegerile pentru conducerea Bursei, programate să aibă loc peste zece zile.

Garanţie mai mare pentru "Prima Casă" construită de la zero

GABRIELA CĂPĂŢÎNĂBănci-Asigurări / 11 februarie 2010

Valoarea împrumutului bancar garantat de stat prin Programul "Prima Casă" va rămâne 60.000 de euro pentru cei care cumpără locuinţe finalizate, însă aceasta va creşte pentru locuinţe construite de la zero la 70.000 - 75.000 de euro, a declarat, ieri, premierul Emil Boc.

SIF-urile, din nou pe val

IZABELA SÎRBUPiaţa de Capital / 11 februarie 2010

Cele cinci societăţi de investiţii financiare au revenit pe creşteri în şedinţa bursieră de ieri, indicele BET-FI, care le urmăreşte evoluţia, înregistrând o apreciere de 4,71%, până la 28.631 de puncte, recuperând astfel o parte din pierderile de marţi.

Ediţia din 11.02.2010
Ediţia din 04.06.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle

"ArcelorMittal", din nou pe profit

Alina VasiescuInternaţional / 11 februarie 2010

"ArcelorMittal", cel mai mare producător mondial de oţel, a revenit la profit în ultimul trimestru din 2009, ca urmare de redresării cererii de pe piaţa de profil.

"Enel" vinde obligaţiuni de 2 miliarde euro

Alina VasiescuInternaţional / 11 februarie 2010

"Enel" SpA, cel mai mare producător de utilităţi din Italia, vinde obligaţiuni în sumă de 2 miliarde de euro către investitori individuali locali şi din alte state membre ale Uniunii Europene (Italia, Franţa, Germania, Belgia, Luxemburg).

Numărul medicamentelor vândute în ultimele trei luni ale anului 2009 a fost cu 5,1% mai mic decât în aceeaşi perioadă a anului precedent.

Falimentul ameninţă 75% dintre farmacii

COSMINA CAPALĂUCompanii / 11 februarie 2010 /

Ordonanţa aprobată în toamna anului trecut, prin care s-a decis amâ-narea termenelor de plată în domeniul farmaceutic, pune în pericol activitatea a circa 75% din farmaciile existente în România, consideră domnul Petru Crăciun, director general...

Wojciech Zaremba, directorul de dezvoltare al "PCC SE": "Suntem pregătiţi să investim pe termen lung la Oltchim".

Pace între acţionarii "Oltchim"

IZABELA SÎRBUPiaţa de Capital / 11 februarie 2010 /

Wojciech Zaremba, reprezentantul grupului german "PCC SE", acţionar semnificativ al "Oltchim" Râmnicu Vâlcea (simbol bursier OLT), vrea să îngroape securea războiului cu Constantin Roibu, directorul general al combinatului chimic,...

"Transelectrica" împrumută 33 milioane lei de la BRD

C.P.Piaţa de Capital / 11 februarie 2010

Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice şi BRD Groupe Société Générale au semnat un contract de împrumut în valoare de 33 milioane de lei, destinat suplimentării surselor de finanţare a proiectelor de investiţii aflate în derulare,...

"Amgen" a deschis sucursala din Bucureşti

F.A.Companii / 11 februarie 2010

Compania specializată în biotehnologie, "Amgen", a deschis, ieri, noua sucursală din Bucureşti, compania intenţionând să îşi extindă prezenţa clinică şi operaţiunile comerciale în România.

Pierderile "Rompetrol Rafinare" au scăzut

ÎN 2009,Pierderile "Rompetrol Rafinare" au scăzut

C.P.Piaţa de Capital / 11 februarie 2010

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului Rompetrol, şi-a îmbunătăţit rezultatul net obţinut în 2009 cu pes-te 29%, până la un nivel negativ de 180 milioane dolari, de la aproximativ 255 milioane dolari în 2008, arată un comunicat al...

The chairman of what?

MAKE (Tradus de Cosmin Ghidoveanu)English Section / 11 februarie 2010

The remarkable event that everyone has been waiting for at the Bucharest Stock Exchange (BVB) is the election for the new management of the institution, scheduled to take place ten days from now.

Videoconferinţa Antreprenoriat fără gen
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Pactul pentru muncă
Livestreaming Teatrul Naţional

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii