ZIARUL BURSA

06 decembrie 2013
Cadourile lui Băsescu de Moş Nicolae

UPDATE/ ATACURI FĂRĂ PRECEDENTCadourile lui Băsescu de Moş Nicolae

IOANA POPA, ANA ZIDARUPolitică / 06 decembrie 2013

Aseară, de Moş Nicolae, preşedintele Traian Băsescu şi-a băgat bocancii în cizmuliţele inamicilor săi politici, cadourisindu-i pe aceştia cu atacuri directe. Mulţi zic că şeful ţării, de fapt, şi-ar fi băgat picioarele...

Traian Băsescu l-a atacat dur pe Victor Ponta, numindu-l "profund corupt" şi acuzându-l că îl favorizează pe Sebastian Ghiţă, proprietarul RTV, să obţină contracte pe bandă rulantă cu statul în domeniul IT.

----

Update 14:42 Ponta: "Mă bucur că preşedintele a răspuns măcar pe jumătate apelului meu la responsabilitate"

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, referitor la acuzaţia preşedintelui Traian Băsescu potrivit căreia este un premier "profund corupt", că are treburi mult mai importante de făcut, dar că se bucură că preşedintele a răspuns măcar pe jumătate apelului său la responsabilitate.

Lovitură pentru SIF-uri

Lovitură pentru SIF-uri

OCTAVIAN RADUPiaţa de Capital / 06 decembrie 2013

Fondurile de investiţii şi SIF-urile sunt considerate că acţionează concertat cu administratorii lor, potrivit unui aviz dat de Autoritatea de Supraveghere Financiară, la începutul săptămânii.

La Pungeşti, ca-n Kosovo

La Pungeşti, ca-n Kosovo

ALEXANDRA CRĂCIUNCompanii / 06 decembrie 2013

La câteva sute de kilometri de Capitala ţării, la Pungeşti, au loc scene parcă desprinse de pe teatrul de operaţiuni dintr-o zonă de război: desfăşurări de forţe ale jandarmilor, accesul presei şi al populaţiei se face doar pe bază de legitimaţie, drumul este păzit, iar dosarele penale şi contravenţiile "curg" în defavoarea protestatarilor cât şi a localnicilor din satul vasluian, unde compania americană Chevron urmează să-şi amplaseze prima sondă în vederea explorării gazelor de şist.

Limba română - oficială în Republica Moldova

UPDATELimba română - oficială în Republica Moldova

I.P.Politică / 06 decembrie 2013

Limba oficială a Republicii Moldova este "limba română, nu limba moldovenească în baza grafiei latine", a stabilit Curtea Constituţională de la Chişinău, conferind statut de normă constituţională Declaraţiei de Independenţă a ţării, adoptată în august 1991.

---

Update 21:37 Antonescu: "Bucureştiul şi România sunt singura speranţă pentru Republica Moldova"

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat în această seară, în cadrul unei emisiuni televizate, că ţara noastră şi capitala reprezintă singura speranţă pentru Republica Moldova.

Moody's a îmbunătăţit perspectiva ratingului Spaniei

Moody's a îmbunătăţit perspectiva ratingului Spaniei

V.R.Jurnal de criză / 06 decembrie 2013

Agenţia de evaluare financiară Moody's a modificat în sens pozitiv perspectiva ratingului Spaniei de la "negativă" la "stabilă", confirmând totodată calificativul ţării la "Baa3", pe fondul îmbunătăţirii perspectivelor economice pe termen mediu, al scăderii riscurilor de finanţare şi vulnerabilităţilor externe.

Ediţia din 06.12.2013
Ediţia din 16.09.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
MACRO NEWSLETTER 6 decembrie 2013

MACRO NEWSLETTER 6 decembrie 2013

Internaţional / 06 decembrie 2013

Activitatea în sectorul serviciilor din SUA a înregistrat o expansiune sub aşteptări în noiembrie 2013, conform indicilor PMI (Purchasing Managers Index) de la ISM (Institute for Supply Management).

Stresul fericirii

Cornel CodiţăEditorial / 06 decembrie 2013

Cornel Codiţă

Pînă azi dimineaţă nu ştiam dacă fac parte dintre românii (64%!!!) ce se consideră "stresaţi" şi "foarte stresaţi".

Indonezia interzice exporturile de minereuri

Internaţional / 06 decembrie 2013

Guvernul indonezian va interzice toate exporturile de minereuri, începând din 2014, după ce a primit susţinerea Parlamentului în acest sens, anunţă ministrul energiei şi resurselor minerale de la Jakarta, Jero Wacik.

ANRE şi BNR au discutat despre preţul energiei şi gazelor

Companii / 06 decembrie 2013

Reprezentanţii Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie (ANRE) şi cei ai Băncii Naţionale a României (BNR) s-au întâlnit, ieri dimineaţă, pentru a discuta pe tema preţurilor energiei electrice şi gazelor, în vederea calculării impactului...

REVISTA PRESEI 06.12.2013

Willy HomnerRevista Presei / 06 decembrie 2013

ADEVARUL 

Puterea şi Opoziţia vor să treacă ANI pe linie moartă

Grupul parlamentar al PSD a transmis, pe 20 noiembrie, un proiect de lege către Birourile reunite ale Parlamentului, care aparent are simplul rol de a modifica statutul...

DTLAWYERS
Apanova
CCIR
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo