ZIARUL BURSA

18 august
Prostia politică răpune leul

UN EURO - APROAPE 4,6 LEIProstia politică răpune leul

A.S.Politică / 21 iunie 2017

Actualizare 13:13 Euro a fost cotat la 4,5987, cel mai mare nivel din august 2012

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat marţi un curs de referinţă de 4,5987 lei/euro, în creştere cu 0,07% faţă de nivelul precedent şi nivel maxim din 3 august 2012, n condiţiile în care investitorii aşteaptă rezultatul votului pe moţiunea de cenzură depusă de către alianţa PSD-ALDE împotriva propriului guvern şi clarificări despre formarea unui nou executiv.

Actualizare : "Sunt realist, mâine (n.r. astăzi) trece moţiunea", a declarat, marţi seară, Liviu Dragnea, care a ieşit în viteză de la şedinţa membrilor PSD, care se desfăşura în Hotelul Rin, deţinut de fraţii Negoiţă. Politicianul a mai spus că nu face conferinţă de presă la restaurant.

........

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, ieri, un curs de referinţă de 4,5957 lei/euro, nivel minim din 3 august 2012, când a fost 4,6481 lei pentru un euro, în condiţiile în care, de la debutul crizei din interiorul PSD, moneda naţională a avut o tendinţă de depreciere.

De ce suntem..... unde suntem

CORNEL CODIŢĂEditorial / 21 iunie 2017

CORNEL CODIŢĂ

Nu ştiu dacă v-am mai spus-o, dar (vorba clasicului !) v-o repet: vremurile cînd America era ţara tuturor posibilităţilor au apus de mult. Speranţa celor care mai cred că există, undeva pe lume, un astfel de tărîm, binecuvîntat, se cheamă de ceva vreme România.

ACTIVUL NET ESTE SUB JUMĂTATE DIN VALOAREA CAPITALULUI SOCIAL SUBSCRISAcţionarii "Rompetrol Rafinare" vor decide cum ies din situaţia de dizolvare

A.A.Piaţa de Capital / 21 iunie 2017

Conducerea Rompetrol Rafinare (RRC) a anunţat că va prezenta acţionarilor, în perioada următoare, opţiunile disponibile pentru ca, până la 31 decembrie 2017, activul net al societăţii să fie reconstituit până la nivelul unei valori cel puţin egale cu jumătate din capitalul social, astfel încât Adunarea Generală să aleagă metoda prin care societatea va ieşi din situaţia de dizolvare.

Curtea Constituţională dă liber condamnaţilor penal să fie membri ai Guvernului

DUPĂ EXPIRAREA CONDAMNĂRII SAU REABILITARECurtea Constituţională dă liber condamnaţilor penal să fie membri ai Guvernului

F.A.Politică / 21 iunie 2017

Condamnaţii penal cărora le-a expirat condamnarea, care au fost reabilitaţi sau amnistiaţi sau în cazul cărora a intervenit dezincriminarea infracţiunii pentru care au fost condamnaţi pot fi membri ai Guvernului, arată Curtea Constituţională (CCR) în motivarea deciziei prin care a respins ca inadmisibilă sesizarea Avocatului Poporului la legea 90/2001.

Evaluarea activelor băncilor şi testul de stres european - anul viitor

VICEGUVERNATORUL BNR LIVIU VOINEA:Evaluarea activelor băncilor şi testul de stres european - anul viitor

EMILIA OLESCUBănci-Asigurări / 21 iunie 2017

Din perspectiva politicii monetare, nu există altă opţiune pentru România decât aderarea la zona euro, a spus, ieri, viceguvernatorul Băncii Naţionale a României Liviu Voinea, adăugând: "Putem discuta cum şi când, dar nu cu scopul de a amâna sine die, ci în dorinţa de a face o trecere lină, atunci când economia va fi suficient de competitivă şi pregătită".

FIFA, agent turistic pentru Rusia

FIFA, agent turistic pentru Rusia

D.N.Sport / 21 iunie 2017

Cupa Confederaţiilor, cel mai scump antrenament cu public desfăşurat înaintea Cupei Mondiale de anul viitor, demonstrează că Rusia şi-a făcut foarte bine temele, iar FIFA apreciază din plin acest lucru.

Ediţia din 18.08.2022
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
MACRO NEWSLETTER 21 Iunie 2017

MACRO NEWSLETTER 21 Iunie 2017

Internaţional / 21 iunie 2017

Preţurile de consum din zona euro şi-au temperat creşterea anuală în luna mai 2017, până la 1,4%, de la 1,9% în luna precedentă, pe fondul unei scăderi lunare de 0,1%, după un avans de 0,4% în luna anterioară.

Ford renunţă la planurile de investiţii în Mexic

Internaţional / 21 iunie 2017

Ford renunţă la planurile controversate de a construi modelul Focus în Mexic, economisind un miliard de dolari prin oprirea totală a producţiei acestui automobil în America de Nord, urmând ca din 2019 să îl importe mai ales din China, transmite...

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

17 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8849
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8018
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0503
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8119
Gram de aur (XAU)Gram de aur273.7366

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo