Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Cotnari a câştigat medalia de aur la concursul "Portugal Wine Trophy"

A.C.
Frăţia Vinului /

Logo Cotnari

Logo Cotnari

La ediţia din acest an a concursului "Portugal Wine Trophy" , organizat de aceiaşi specialişti care se ocupă şi de ediţiile din Germania şi Asia, ţară noastră a câştigat Marea Medalie de Aur în Portugalia cu vinul "Grasă de Cotnari 1985" din Podgoria Cotnari, potrivit unui comunicat de presă a companiei.

Reprezentanţii companiei transmit: "Medalia de aur în acest Concurs reprezintă o certitudine a calităţii şi a locului pe piaţă. Dar să fii "încoronat" cu marea medalie de aur într-un concurs de o asemenea amploare, este maximul ce poate fi atins de un producător".

Competiţia se desfăşoară sub auspiciile Organizaţiei Internaţionale a Viei şi Vinului (OIV) şi Uniunii Internaţionale a Oenologilor (UIOE).

Cu peste 1300 de probe ale producătorilor din întreagă lume au concurat vinurile de la Cotnari, obţinând încă cinci medalii de aur cu vinurile Tămâioasă Românească Demidulce 2016, Tămâioasă Românească Demisec 2016, Fetească Albă 1998, Grasă de Cotnari 2000 şi Grasă de Cotnari 2008 şi două medalii de argint cu Francusa Selecţii şi Blanc Cotnari, ambele din 2016, potrivit sursei citate.

Astfel, reprezentanţii companiei susţin că " exportă în continuare cu succes imaginea ţării" noastre şi promovează brandul de ţară la nivel internaţional.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS