ACT ADIŢIONAL: ÎN SCHIMBUL A 131,2 MILIOANE LEI,Nuclearelectrica vinde peste 827.000 MWh către Electrica Furnizare

V.B.
Companii #Energie /

Nuclearelectrica (SNN) vinde 827.003,805MWh către Electrica Furnizare, la un preţ total de 131.190.391,56 lei, corespunzător tarifelor de 179,63 lei/MWh pentru orele de zi şi 116,64 lei/MWh pentru orele de noapte (preţuri fără TVA şi TG), conform unui raport remis azi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Preţurile sunt specificate într-un act adiţional încheiat, vineri, la contractul cu Electrica Furnizare, privind actualizarea cantităţilor şi a preţurilor energiei electrice vândute de prima companie celei de-a doua. Actul adiţional a fost semnat ca urmare a emiterii, de către Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), a Deciziei nr. 2719 din 15.12.2014 privind aprobarea cantităţilor de energie electrică vândute pe bază de contracte reglementate şi a preţurilor reglementate pentru energia electrică ce urmează a fi livrată în 2015 de SNN.

Electrica Furnizare va efectua plata în termen de 10 zile financiare, de la data emiterii facturii, existând şi o perioadă de graţie de 15 zile calendaristice de la data emiterii facturii.

Pentru acest contract, nu au fost constituite garanţii.

În cazul neîndeplinirii, în termen de 15 zile de la data scadenţei, a obligaţiilor prevăzute la art. 12 din contract, Electrica Furnizare va plăti, pentru fiecare zi de întârziere, o sumă egală cu nivelul dobânzii de întârziere percepută pentru neplata la termen a obligaţiilor către bugetul de stat, începând cu prima zi după scadenţa până în ziua plăţii (exclusiv). La 22 decembrie 2014, SNN are la Electrica Furnizare o creanţă de 12.442.788,69 lei şi nu are nicio datorie, conchide raportul transmis BVB.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS