A.T. Kearney, firma de consultanţă aleasă de BT pentru integrarea Volksbank România

Elena Deacu
Bănci-Asigurări / 26 februarie 2015

Banca Transilvania a ales firma de consultanţă A.T. Kearney pentru a structura procesul de integrare Volksbank România în cadrul BT.

În prezent este în derulare etapa de obţinere a autorizaţiilor din partea BNR şi a Consiliului Concurenţei, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

A.T. Kearney este prezentă în 40 de ţări din întreaga lume, fiind activă în România de peste 10 ani. Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania, declară: "Ne bucurăm să colaborăm cu A.T. Kearney în cel mai important şi ambiţios proiect din 2015 al Băncii Transilvania. Pentru reuşita acestuia au fost formate deja echipe mixte, cu responsabilităţi în domenii cheie, cu persoane din BT, Volksbank România şi consultanţi cu experienţă inclusiv internaţională, de la A.T. Kearney". Ştefan Marcu, Director, A.T. Kearney, afirmă: "Suntem onoraţi să facem parte din acest demers curajos iniţiat de Banca Transilvania. Pentru noi această colaborare reprezintă rezultatul unui efort susţinut şi al experienţei acumulate în sectorul bancar, atât în România, cât şi în regiune. A.T. Kearney a delegat deja o echipă care va sprijini BT în planificarea integrării pe toate ariile cheie. Vedem în acest proiect o oportunitate de a contribui la dezvoltarea sustenabilă a sectorului bancar românesc şi de a transforma achiziţia într-un best practice".

Banca Transilvania a semnat, în decembrie 2014, un angajament ferm pentru achiziţionarea a 100% din acţiunile Volksbank România. La finalul lunii ianuarie a.c., BT a primit derogarea Consiliului Concurenţei, ca urmare a demersului său de a se putea implica în gestionarea creditelor în franci elveţieni de la Volksbank România. Datorită derogării, Banca Transilvania va putea prezenta clienţilor Volksbank România care au credite în franci elveţieni o ofertă, la închiderea tranzacţiei, în aproximativ două luni. Tot atunci va începe integrarea Volksbank România în structura Băncii Transilvania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

15 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9700
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5550
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9149
Gram de aur (XAU)Gram de aur352.8944

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb