BCR Leasing aniversează 20 ani de activitate

S.B.
Bănci-Asigurări / 29 martie

BCR Leasing aniversează 20 ani de activitate

BCR Leasing IFN aniversează 20 ani de activitate, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

BCR Leasing marchează evenimentul prin lansarea unui produs aniversar de leasing financiar, cu o dobândă de 2% în euro, pentru companiile care vor încheia contracte noi, în următoarele 2 luni.

În cei 20 de ani de activitate, BCR Leasing IFN a încheiat peste 130.000 de contracte cu firme mici si mijlocii, mari companii, entitaţi din sectorul public şi clienti individuali, care au accesat finanţări pentru 140.000 de bunuri precum: autoturisme, vehicule comerciale, echipamente şi bunuri imobiliare.

În 2020, compania şi-a concentrat eforturile în a sprijini 2.000 de clienti aflaţi in dificultate, oferind soluţii imediate de amânare la plată a ratelor, susţinând astfel mediul antreprenorial afectat de pandemie. Cu o strategie adaptată contextului socio-economic în 2020, activul total al BCR Leasing a crescut cu 11% comparativ cu anul precedent, ajungând la valoarea de 2,5 miliarde lei, având la bază volumele de vânzări noi cât şi calitatea portofoliului existent. Rezultatul operaţional a crescut cu 6% comparativ cu anul precedent, iar raportul dintre cheltuieli şi veniturile operaţionale s-a îmbunătăţit, reflectând astfel eficienţa companiei. Volumul de vânzări a continuat să fie stimulat de principalele canale de vânzare, respectiv BCR şi parteneriatele încheiate cu dealeri şi importatori din piaţa de leasing.

"Aniversăm luna aceasta "primii 20 de ani", cu lecţii importante de bussines şi de ce nu, de viaţă. Sunt ani în care am dezvoltat şi ne-am dezvoltat alături de clienţii nostri, cărora le mulţumim pentru susţinere şi îi asigurăm că şi în următorii 20 de ani vom continua să fim acelaşi partener de încredere. Angajamentul nostru pentru viitor este definit de acelaşi deziderat: de a face mai mult şi mai bine pentru clienţii si partenerii noştri. Şi pentru că dincolo de volumele finanţate şi eficienţa operatională sunt oamenii, echipa BCR Leasing, vreau să le mulţumesc colegilor mei care au construit în fiecare zi, 20 de ani de BCR Leasing", a declarat Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Sistemul bancar după un an de pandemie”
Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

24 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9242
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1233
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4890
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7569
Gram de aur (XAU)Gram de aur236.1626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
piperea.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
energynomics.ro
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro