Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

"CAII DE LA LETEA"Cel mai bun vin rose din 2018

A.M.
Frăţia Vinului /

Cel mai bun vin rose din 2018

După mai bine de două ore de degustări "in blind", cei 21 de juraţi ai "Concursului de vinuri Rose", au desemnat Cel mai bun Vin Rose al acestui an. Acesta este, "Caii de la Letea" aparţinând ViaViticola şi este obţinut din soiuri de Fetească Neagra şi Pinot Noir din podgoria Sarica Niculitel, conform comunicatului de presă.

Vinul va purta distincţia câştigătorului pe fiecare sticlă comercializată. Câştigătorul a fost desemnat dintre cele 16 probe selecţionate de către organizatori, care au urmărit vinurile rose seci, nearomate, din recolta anului precedent, cu un preţ de raft cuprins între 20 şi 60 RON.

Pe locul al doilea, s-a clasat vinul Anca Maria de la Domeniul Vladoi, iar poziţia a treia a fost ocupată de vinul Rose al Domeniilor Sâmbureşti.

Jurizarea s-a facut "in blind" de către trei comisii compuse din câte şapte membri, din care au făcut parte membrii A.D.A.R., absolvenţi W.S.E.T., comercianţi şi consultanti în domeniul vinului. Competiţia, organizată de bloggerii de vin Razvan Stoenescu vin2.ro, Iulian Grigorescu, pistoanebaricate.ro şi Laurenţiu Horodnic, Oennolog.ro, a ajuns la cea de-a şasea ediţie şi face parte dintr-un program de încurajare şi promovare a consumului de vin de calitate. Totodată, "Concursul de Vinuri Rose" semnalează evoluţia pieţei şi evidenţiază vinurile cele mai noi din recolta precedentă ce vor fi consumate, proaspete fiind, în vara şi toamna anului în curs.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS