Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”Conferinţa BURSA “AFACERI ÎN AGRICULTURĂ”

Combinatul Siderurgic doreşte să angajeze peste 200 de ucenici

V.I.
Companii /

Combinatul Siderurgic doreşte să angajeze peste 200 de ucenici

Combinatul Siderurgic Galaţi va angaja în acest an peste 200 de muncitori, prin intermediul Şcolii de Ucenici, care a ajuns la cea de-a şasea ediţie. În 2019 Programul de Ucenicie a fost regândit şi are acum 3 campanii de recrutare, în lunile aprilie, august şi noiembrie.

"Vom recruta, practic, continuu. Ne pregătim, astfel, pentru proiectele de dezvoltare din perioada următoare. Vrem muncitori dornici de a învăţa, de a se dezvolta profesional - individual şi în echipe - şi care pot lucra asiduu şi sigur", a declarat Bogdan Grecu, Directorul General al Combinatului, conform unui comunicat de presă remis redacţiei noastre.

"Prin intermediul Şcolii de Ucenici oferim absolvenţilor de liceu şi de şcoli profesionale, dar şi persoanelor cu experienţă, oportunitatea unei cariere solide şi de lungă durată, într-un mediu aflat într-o permanentă dezvoltare", a declarat Mihaela Crăciun, Directorul de Resurse Umane al Combinatului.

Mulţi dintre ucenicii primei serii din 2019 au fost recrutaţi în urma evenimentului "ReDescoperă Combinatul", prin care cei interesaţi au vizitat, recent, echipamente - cheie şi au discutat cu siderurgişti.

În pregătire este şi "Săptămâna Porţilor Deschise pentru Educaţie", când elevii liceelor tehnice se pot familiariza cu industria oţelului şi cu oferta de ucenicie. Compania şi-a adâncit parteneriatele cu Liceele "Paul Dimo" din Galaţi şi "Costache Conachi" din Pechea, cu şcoli profesionale locale precum şi cu partenerul tradiţional Agenţia Judeţeană petru Ocuparea Forţei de Muncă.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS