CONFERINŢA "COMPETITIVITATE, INTELIGENŢĂ ŞI VALOARE ADĂUGATĂ PRIN SERVICII PRIVATE - SERVICII ENERGETICE" / DAN APETREI, DIRECTOR GENERAL ELSACO ENERGY:"Biogazul, sursă excelentă pentru echilibrarea sistemului"

ALINA TOMA
Ziarul BURSA #Companii #Energie /

Autorităţile noastre încurajează exporturile de energie, dar acest lucru înseamnă că, de fapt, ţara noastră exportă prosperitate, în condiţiile în care nu există o preocupare pentru dezvoltarea industriei, consideră Dan Apetrei, directorul general al Elsaco Energy.

Cheia viitorului pentru piaţa de energie este găsirea unor noi modalităţi de stocare, iar biogazul se pretează foarte bine pentru echilibrarea surselor volatile, precum energia eoliană şi cea solară, în opinia domnului Apetrei.

Elsaco Energy a intrat pe piaţa serviciilor de echilibrare a sistemului energetic, având contracte atât cu furnizori, cât şi cu consumatori finali. Dan Apetrei susţine că legislaţia trebuie să asigure un tratament egal consumatorilor cu cel al furnizorilor şi producătorilor în privinţa reglajului de sistem.

Domnia sa susţine că Piaţa de Echilibrare are nevoie de mult mai multă transparenţă.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS