Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

DISTINS CU 12 MEDALII DE AUR ŞI ARGINTCotnari - desemnat Campionul concursului "Bachus"

E.O.
Frăţia Vinului /

Cotnari - desemnat Campionul concursului "Bachus"

Producătorul ieşean de vinuri a avut un profit de aproape 23 milioane lei, anul trecut, de peste 4 ori mai mare faţă de cel din 2015 

Vinurile produse de compania Cotnari au fost premiate cu 12 medalii de aur şi argint, în cadrul concursului de specialitate "Bachus", din Focşani, potrivit unui comunicat de presă.

Reprezentanţii Cotnari au transmis că societatea producătoare de vinuri a fost desemnată Campionul concursului: "După ce, la finele lunii trecute, Cotnari a câştigat două mari medalii de aur, şase medalii de aur şi nouă de argint, la concursul de vinuri organizat în cadrul celui mai mare târg de vinuri din România - «Vin la cultură», săptămâna trecută, la concursul de vinuri de la Focşani - «Bachus», Cotnariul confirmă încă o dată calitatea vinurilor sale, obţinând titlul de Campion, cu cel mai mare punctaj din concurs. Pe lângă acest titlu, vinurile de Cotnari au obţinut alte şapte medalii de aur şi cinci de argint".

Din cele 1.700 de hectare de vie pe care le deţine, Cotnari a replantat, din 2008 şi până anul trecut, 1.500 de hectare (investiţia fiind de circa 30 de milioane de euro), restul urmând să fie întinerite în următorii câţiva ani.

Conform datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), în 2016 Cotnari şi-a crescut profitul la 22,93 milioane lei, de la 5,68 milioane lei, în anul precedent. Societatea a înregistrat o cifră de afaceri mai mare de 139 milioane lei, anul trecut, comparativ cu 117,53 milioane lei - valoarea vânzărilor din 2015.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS